Maçın büyük bir bölümü çok temposuz oynandı. Tabiki Gaziantep golü attıktan sonra bu kez Mersin karşılık vermeye çalıştı.. Özellikle oyunun son 15 dakikasında bayağı oyuna tempo geldi. Rakipte gol atmaya çalıştı.. Gaziantepspor'da skoru korumaya çalıştı ve böylelikle maç bitti.. Ama oyunun geneline bakarsak, iki süper lig takımıda çok keyif veren bir oyun oynamadılar…

Tabi ben şu anda Gaziantep'e bakıyorum birsürü benim tanımadığım oyuncular var. Hepsi genç yetenekli oyuncular. Yani fena bir kadro değil..

Kadro olarak bakıldığında geçen seneden oynayan önünde Elyasa ile Şenol var, birde Muhammet.. Diğerleri hep yeni oyuncular, dolayısıyla onların intibakı anlamında ligin 8. Haftası 12 puana geldi.. Gaziantepspor iyi bir başlangıç yaptı ve iyi gidiyor şimdi..

Sanırım bir kaç sakat oyuncusu var dolayısıyla tabi onlarında katılımı olursa yani bu kadroyu da en azından geçen seneden daha rahat bir sezon geçirecek gibi..

TEMPO ARTTIRILMALI

Ama çok iddalı bir takım olur mu onu bilemiyorum.. Çünkü iddialı olmak istiyorsa bu yetenekli kadronun biraz daha değil baya bir temposunu artırması lazım..

Daha dirençli olması lazım, çünkü oyunun bir bölümünden sonrada hakikaten fiziksel anlamda da sıkıntıya girdi Gaziantepspor.. Yani artık oyun kontrollü oyundan çıktı rakip atıyor, onlar vuruyor o duruma geldi ama sonuç olarak Mersin İdman Yurdu lig ikincisiydi..

13 puanla bu aldığı puanla çok kritik bir 3 puan aldılar.. Çünkü Gaziantepspor 12 puanla, Mersin İdman Yurdu'nun arkasında bir pozisyona geldi. Bu tabiki takımın böyle sıkıntılı bir dönemden geçerken bu kadar puan alması çok önemli.. İleriye yönelik bu kadronun daha büyük işler yapacağı ortada. Yetenek anlamında bakıldığında hakikaten iyi inşallah gelecekte de sorunlarını giderildiği taktirde, geçen sene biliyorsunuz son dakikada 37 puanla ligde kaldı ve istikrarsızlığı vardı. Bana göre bu sezon daha rahat bir Gaziantepspor izleriz.