Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Yıldızları şehrimizi Türkiye finallerinde temsil edecek.

Kahramanmaraş’ta yapılan Kulüplerarası Bölgesel Halkoyunları yarışmasında ortaya koyduğu performans ile 2’inci olmayı başaran Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü 29-31 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

ŞAHİN: TÜM TÜRKİYE’YE DUYURMAK İSTİYORUZ

Uzun zamanlı çalışma döneminin ardından emeklerinin karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Şahinbey Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Gülten Şahin; “ Biz gelecek nesillere iyi şeyler öğretmek ve atalarımızın türkülerini, sevdalarını, matemini anlattığı bu önemli gelenek ve göreneğimizi yaşatmak. Bu çerçevede katıldığımız yarışmalarda Gaziantep’i en iyi şekilde temsil ederek daha farklı yerlerde ismini duyurmak en büyük amacımız. Gaziantep’te ve Kahramanmaraş’ta yapılan yarışmalarda disiplinli ve özverili şekilde yaptığımız çalışmaların karşılığını alarak Samsun’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılacağız. Ordanda en iyi sonuçla dönmek ve Gaziantep’in adını tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz” dedi.

BİLGİÇ: AMACIMIZA ULAŞTIK

Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü ekip antrenörü Yener Bilgiç ise hem Gaziantep’te hem Kahramanmaraş’ta bu işin eziyetini çekip çıktıkları salonda yürekleriyle oynayan oyuncularına teşekkür ederek; “ Çok emek verdik ve durmadan çalıştık. Bunun neticesinde Türkiye finallerine gitmeye hak kazandık. Samsun’da da şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Bizim şimdiki hedefimiz ise Samsun'daki Türkiye Finalleri'nde Gaziantep'i ve Güneydoğu'yu en iyi şekilde temsil edip ilimize güzel bir başarıyla dönmek istiyoruz. Bu konuda bize ilk günden bu yana sonsuz desteklerini esirgemeyen Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Salih ERDEMCİ'ye teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu. ALİ BUDAK