Ak Parti'nin Gaziantep'te en genç milletvekili aday adaylarından olan Selami Yetkinşekerci, genç nüfusu Ankara'da başarıyla temsil etmek için yola çıktığını söyledi.

HEDEFİM GAZİANTEP'İ DAHA İLERİ TAŞIMAK

Ak Parti il gençlik kolları eski başkanı, eski meclis üyesi ve büyükşehir belediyesi eski başkan vekili Selami Yetkinşekerci, gençlik kolları ve meclis üyeliğindeki hizmetini, milletvekilliğinde de devam ettirmek istediğini belirterek, "Siyaset insana, hizmet vesilesidir. Bizler insanın en hayırlısının insanlara hizmet eden olduğuna inandık. Mesleki tecrübelerimi, şehrimin ve ülkemin hizmetinde kullanmak, en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Gaziantep'i her alanda daha ileriye taşımak, yeni açılım ve projelere öncülük yapmak istiyorum. Partimin gençlerle ilgili politikalarına bir genç olarak katkı sağlamak istiyorum. Halkımızın sorunlarını el birliğiyle çözüme kavuşturmak ilk hedefim olacak" diye konuştu.

GENÇLERİN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM

Gaziantep'te 1 milyon 200 bin seçmenden 300-350 bininin 18-33 yaş aralığında olduğunu belirten Yetkinşekerci, "Gaziantep'te her dört seçmenden biri genç. Bu rakam ciddi bir rakam. Gençlerin sorunlarının çözümü için onları Ankara'da temsil eden gençlerin sayısının fazla olmasını gerekiyor. Ak Parti'de gençlik kolları başkanlığı yaptım, meclis üyeliği yaptım. Gençlerin ve toplumumuzun sorunlarını yakınen biliyorum. Ankara'da gençlerimizin sesi olmak için milletvekili aday adayı oldum. Gaziantep'i Ankara'da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" dedi. Meral KINACILAR