Şehitkamil Belediyesi'nin projesi olan ‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında, Yetim Koordinasyon Merkezinde eğitim gören çocuklar, Dülük Tabiat Parkı’nda İzci Kampına gelerek, izcilik yaptı. İzci kampında hoş ve neşeli dakikalar geçiren yetim çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Yetim ve öksüz çocukların hayattan kopmamaları adına yapmış olduğu etkinliklerle acılarını bir nebzede olsa unutturmaya çalışan Şehitkamil Belediyesi, “Merhamet Eli” projesi kapsamında Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören çocukları Dülük Tabiat Parkı içerisinde bulunan izci kampına götürerek, güzel bir gün yaşattı. İzci kampında birbirinden çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, tırmanma duvarı ve ip parkurunda heyecanlı dakikalar geçirdi.

YEMEK YEDİLER

Hocaları eşliğinde pentatlon sahasında birbirinden zorlu parkurlarda spor yapan çocuklar, hayatlarında ilk defa izci olmanın mutluluğunu yaşadı. İzcilik kanunun gerektirdiği doğa hayatını koruma ve korutma adına çevre temizliğini de yapan çocuklar, daha sonra hep birlikte öğlen yemeğini yedi. BÜLTEN