Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3’ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

İlçe genelinde yapılan kapalı yüzme havuzları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şuana kadar Hanımlar yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu olmak üzere iki havuz yaptıklarını söyledi.

HAVUZLAR DEVAM EDECEK

"Hanımlar Yüzme havuzu, spor ve kültür merkezi 5 katlı bir kompleks şeklinde olup, tamamen hanımlara özel bir tesis olarak hizmet veriyor" diyen Tahmazoğlu, "Tesisimizde Yüzme havuzu yanı sıra, Spor Salonları, Türk Hamamı, Kafeterya, Sauna, Çok amaçlı Salon, Kreş, Hobi Kursları, Sanat Galerisi, Meslek Edindirme Kursları, Restoran ve Kabul Günü Salonu bulunmaktadır. Akkent Spor köyü içerisinde hizmete sunduğumuz Yüzme havuzumuz ise erkeklere yönelik hizmet vermekte olup, üçüncü yüzme havuzumuzu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkımız içerisine yapıyoruz. 12,5 metre eninde 25 metre uzunluğunda bir alana sahip olan havuzumuz 4644 metrekare inşaat alanına sahiptir. Kaba inşası tamamlanan kapalı yüzme havuzumuzu bu yıl içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. İlçemiz genelinde farklı bölgelere yeni yüzme havuzları yapacağız" şeklinde konuştu. BÜLTEN