GAZİRAY yapım işi projesi kapsamında Başpınar-Gaziantep-M. Yavuz İstasyonları arasının yeniden inşa edilmesi; D-400 yolu üzeri ve Yeşilova Kavşağı’nda (Grand Kavşağı’nda) yapılacak olan alt ve üst yapı çalışması kapsamında geçişler servis yolunda sağlanıyor.

SERVİS YOLU KULLANILACAK

Ali Fuat Cebesoy Bulvarı ile Yeşilova Köprülü Kavşağı (Grand Kavşağı) arasında kalan Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan Devlet Demiryolları Köprü genişletme çalışmaları başlamış olup, Karşıyaka ve D–400 İpekyolu’ndan gelen araç sürücüleri için geçişler hastaneler tarafından verilen servis yolundan gerçekleşiyor. Şehir merkezinden gelen araçlar ise, Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yanındaki servis yolunu kullanacaklar.

YÖN LEVHALARINA DİKKAT

GAZİRAY ve hızlı tren hatlarının yanı sıra bölgede yaya ve taşıt sirkülasyonun sağlaması adına tek yön karayolu projeleri de yenileme çalışmaları kapsamında yapılacak.Bu nedenle; Yeşilova Kavşağı’nda (Grand Kavşağı) yapılacak olan çalışmadan dolayı vatandaşların ve araç sürücülerinin mağdur olmamaları için yol üzerine yerleştirilecek olan trafik işaret ve yönlendirmelerine riayet etmeleri gerekiyor. HABER MERKEZİ