Şehitkamil Belediye Meclis toplantısı başkan Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapıldı. 17 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında CHP'li meclis üyesi Nusret Gür, Yeşilova girişindeki çalışmaların ne zaman biteceğini sordu. Fadıloğlu, Büyükşehirin burada yol ve kaldırım çalışması yaptığını, altyapıda bazı sorunlar çıkabildiğini belirtirken, Yeşilova'daki düzenleme çalışmaları bu ayın sonuna kadar bitirilecek" dedi.

Şehitkamil Belediye Meclis toplantısı başkan Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapıldı. 17 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısının açılışında şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Fadıloğlu, "Dilerim bu sıkıntılı günler giderilir. Allah bu günleri tez geçirsin"dedi.

Gündemin sonunda söz alan CHP'li Meclis üyesi Ahmet Baydilek, barış günü ile ilgili konuşma yaptı. Baydilek, "Barış olmadığı yerde kan, insanlık suçları olur. Barış olmadığı yerde huzur, mutluluk ve refah olmaz. Savaşlar içimizi yaralıyor. Ülkemizde ve dünyada barışın hakim olması en büyük temennimiz" dedi.

Fadıloğlu da, "Sözde değil, özde barış olmalı. Allah uyanıklılığımızı artırsın" dedi.

CHP'li meclis üyesi Nusret Gür, Yeşilova kavşağı girişinde akşam saatlerinde izdiham yaşandığını belirterek, "Burada trafik ne zaman açılacak?" diye sordu.

Fadıloğlu da, "Yeşilova girişi Metin Özkarslı döneminde 2006 yılında planlandı. Ancak ekonomik ömrünü tamamladı. Büyükşehir yol ve kaldırım çalışması yapıyor. Altyapıda bazı sorunlar çıkabiliyor. Bu ayın sonuna kadar bitirilecek" dedi.

Fadıloğlu, büyükşehirin Korutürk İnönü Caddesinde de bir düzenleme yapacağını belirtti. Fadıloğlu, "Korutürk caddesi İstanbul'daki Taksim gibi" dedi.

CHP'li Meclis üyesi Zeynel Güçyetmez de, ilçe sınırlarında cemevi tahsisi yapılması konusunda önerge sundu.