Gaziantep’i PTT birinci liginde temsil eden Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Kayseri Erciyes karşısında galibiyet hedefliyor.

Gaski tesislerin de teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren mavi – beyazlı futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.

Balıkesirspor ve Yeni Malatyaspor karşısında takımın en iyi oyuncuları arasında dikkat çeken kaptan Erdal Güneş, artık galibiyet zamanının geldiğini söyledi.

SEVİNÇ YAŞAYAMADIK

Bu sezon hem daha genç ve hem de daha yetenekli futbolcuların aralarına katıldıklarını aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kaptanı Erdal Güneş, “Ligin ilk haftasında defansif anlamda arkadaşlarımız son derece kusursuz maçlar çıkarttılar. Doğrusunu söylemek gerekirse özellikle geçen hafta kendi evimizde oynadığımız maçta rakibin kapalı defans oyun sistemi gol yollarında etkisiz kalmamıza neden oldu. Kalemizde gol görmememize rağmen gol sevincini de yaşayamadık” dedi.

KAZANAN OLMAK İSTİYORUZ

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor’un da ligin gol atamayan ve yemeyen takımlarından bir diğeri olduğunu belirten Güneş, “Rakibimiz geçen sezon süper ligde mücadele eden güçlü bir ekip ama bizimde galibiyet özlemine son vermemiz gerekiyor. Takım olarak deplasmanlarda daha iyi mücadele ediyoruz. Teknik ekibin verdikleri antrenman programları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kayseri’de zorlu bir doksan dakika yaşayacağız ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU