GAZİANTEP B.B – BUCASPOR

TARİH: 29 NİSAN ÇARŞAMBA (BUGÜN)

SAAT: 17.00

STAD: KAMİL OCAK

HAKEMLER: DENİZ BİTNEL ATEŞ – GÖKMEN OLGAÇ – ERKAN AKBULUT

YAYIN: TRT WEB TV

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. ligin hafta içi mesaisinde bugün Bucaspor’u kendi sahasında konuk ediyor.Adana Demirspor maçı sonrası futbolcularına izin vermeyerek hemen çalışmalara başlayan mavi – beyazlı ekip, bugün kendi evinde Bucaspor karşısında galibiyet arayacak.

Geçtiğimiz hafta Adana deplasmanında Demirspor ile 3 – 3 berabere kalarak rakibinin yükselişine engel olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu sonucu taçlandırmak adına bugün İzmir temsilcisi Bucaspor yenmek istiyor. Mavi - Beyazlılar, bugün saat 17.00’da taraftarlarına Kamil Ocak Stadyumu’nda sevinç yaşatmak istiyor

HAZIRLIKLAR TAMAM

Bucaspor maçı öncesi antrenmanlarına ara vermeden başlayan PTT 1. lig temsilcimizde dün yapılan ter idmanının ardından hazırlıklar tamamlandı.Teknik direktör Hakan Kutlu’nun bütün planlarını kazanmak üzere kurduğu Bucaspor maçında futbolcular sahadan 3 puanı alarak ayrılmak adına ter dökecekler. Muhtemel kadroyu geçen hafta ki oyunculardan kurulu bir şekilde çıkaracak olan temsilcimiz, galip gelerek Play Off umudunu sürdürmeyi amaçlıyor.

DERSLERİNE ÇALIŞTILAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Cumartesi gününden bu yana yapılan antrenmanlarda derslerine iyi çalıştılar.Teknik direktör Hakan Kutlu’nun her istediğini harfiyen yerine getiren futbolcular, bugünkü maçta da aynısını devam ettirerek üç puanı hanelerine yazdırmanın hesabını yapıyor.Yapılan antrenmanlarda Bucaspor maçının önemine sürekli değinen Kutlu, bu maçta alınacak 3 puanın çok önemli olduğunu biliyor. Kadrosuna sonuna kadar güvendiğini her seferinde yineleyen Kutlu, Levent Eriş’in Bucaspor’unu devirmek hedefinde.

BUCASPOR CEPHESİ

Bucaspor'un başında çıktığı 2 maçta 1 mağlubiyet, 1 de galibiyet alan teknik direktör Levent Eriş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor' u deplasmanda yenerek seri başlatacaklarını söyledi. Kümede kalma yolunda her maçın final olduğunu vurgulayan Levent Eriş, "Kalan 6 maçımızda gerekli puanları toplayarak gelecek sezon da PTT 1'inci Lig'de yola devam edeceğiz. Takımımın kalitesine güveniyorum. En iyi şekilde maçlarımıza hazırlanıyoruz. Birlik ve beraberlik olgusuyla bunu başaracağız" yorumunu yaptı.Bucaspor'un muhtemel kadrosu şöyle: "Ömer - Zekeriya, Tahacan, Emrecan, Batuhan, Zafer, Ferhat, Mehmet, Burak Can, Emre, İskender"

MUHARREM TÜRKOĞLU