MANİSASPOR – GAZİANTEP B.B

TARİH: 12 NİSAN PAZAR

SAAT: 13.30

STAD: MANİSA 19 MAYIS

HAKEMLER: SÜLEYMAN ABAY – GÖKMEN OLGAÇ – KEREM ERSOY

YAYIN: TRT WEB TV

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yarın deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Manisaspor’a konuk oluyor.

Sezonun ilk yarısında Kamil Ocak stadyumunda 2 farklı mağlup olduğu rakibi karşısında mavi – beyazlı temsilcimiz, yarın ki mücadeleden de galibiyetle ayrılmayı istiyor.

PTT birinci lig temsilcimizde eksik futbolcu bulunmuyor.

Yarın Kamil Manisa 19 Mayıs Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak karşılaşma TRT WB TV ekranlarından naklen yayınlanırken mücadelede İstanbul üst klasman hakemlerinden Süleyman Abay düdük çalacak.

RÖVANŞI ALACAKLAR

Ligin ilk yarısında kendi evlerinde karşılaştıkları Manisaspor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü hala yaşadıklarını söyleyen mavi – beyazlı futbolcular, “Biz ne pahasına olursa olsun Play Off finallerinin içinde ye almak istiyoruz. Bu nedenle rakibin kim olduğu ne durumu bizi asla ilgilendirmiyor. Manisaspor ligde kalma adına zor günler yaşıyor ama biz de hedeflerimiz doğrultusunda kazanmaktan başka çaremiz yok. Bu nedenle bu haftayı da galibiyetle kapatarak yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz” açıklamasını yaptılar.

ÇIKIŞ SÜRECEK

Son haftalarda sergiledikleri performansla çıkış yakaladıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Bu galibiyetler Play Off umutlarımızı daha da arttırdı. Yarın deplesmanda oynayacağımız Manisaspor karşısında da galibiyetle ayrılarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Manisaspor’un alt sıralardan kurtulmak için galibiyete ihtiyacı var, çekişmeli geçeceğine inandığımız maçı kazanmak için mücadele edeceğiz” açıklamasını yaptı.

MANİSA CEPHESİ

PTT1. Lig'de kümeye tutunma mücadelesi veren Manisaspor'da maddi anlamdaki sıkıntı takımda huzursuzluğa yol açtı.

Orduspor deplasmanından 6-1'lik galibiyetle dönerek düşme potasının üzerine çıkan Manisaspor'da, ödemelerde yaşanan sıkıntı oyuncuların keyfini kaçırdı. Kümeye tutunma yolunda kritik haftalara girilirken yönetimin 2 aydır ödeme yapmadığı öğrenildi.

Oyuncular arasında "Ligde kalma yolunda motivasyonumuz önemli. Son haftalarda telafisi olmayan maç trafiği içerisine girdik. Yönetim ödemeleri yaparsa bu takımı daha da morallendirir" görüşü hakim oldu.

Manisaspor, PTT 1. Lig'de topladığı 26 puanla düşme potasının hemen üzerinde yer alan Bucaspor'un 2 puan önünde yer alıyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU