Yeni teknik direktör Oktay Derelioğlu, dün yapılan antrenman öncesi yaptığı açıklamada maçları kaybederiz endişesi yaşamadıklarını ifade etti.

Takımda mücadele eden genç futbolcuların önemli fırsat yakaladıklarını ve başarılı olmaları durumunda ilerleyen yıllarda isimlerinin alın harflerle yazılacağını belirtti.

SORUNLAR ZATEN BELLİ

Göreve kısa bir süre önce başlamasına rağmen iyi geri dönüşler aldığını söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Oktay Derelioğlu, “Futbolcular ve ekip olarak disiplin üst seviyelerde, birlik ve beraberliğimiz ciddi anlamda iyi gidiyor. Gaziantepspor’un sorunları zaten belli onları anlatmaya gerek yok. Biz bu sorunların üstesinden başkanımız ve yönetimimizle birlikte gelirken oyuncu ekibi olarak da sahaya o başarıyı yansıtırsak, o mücadeleyi ve o kaliteyi gösterirsek. Gaziantep’in ileri gelenleri ve Türk futbolunun güçlü isimleri Gaziantepspor’a mutlaka yardım edeceklerdir. Bizim iyi niyetimizi, çalışkanlığımızı yapmak istediklerimizi görüp Gaziantepspor gibi tarihi bir kulübün yaşaması için her halde taşın altına mutlaka ellerini sokacaklardır. Ben buna inanıyorum” dedi.

FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM

Takımda mücadele eden genç futbolcuların önemli bir fırsat yakaladıklarını aktaran Derelioğlu, “Gaziantepspor’un bulunduğu şu durum nedeniyle sizi altın harflerle tarih yazacaktır. Bu durumu başarırsak gerçekten bu zor dönemden çıkarsak bu futbolcuların sayesinde olacak. Yani Gaziantep’in öz evlatlarının sayesinde olacak. Kadromuza baktığımız zaman çoğunluğu 17 – 18 yaşlarındalar. Ben onlara çok güveniyorum, inanıyorum ve her şeyden önce çok seviyorum. Biz pozitif düşünüyoruz ve var gücümüzle her şeyimizle çalışıyoruz” dedi.

HER TAKIMI YENECEK GÜÇTEYİZ

Rakibin kim olduğundan daha ziyade kendilerinin ne olduğunun önemli olduğunu açıklayan Derelioğlu, “Biz arzuluyuz, istekliyiz ve her şeyden önce yenilmekten korkmuyoruz. Biz her takımı yenecek güçteyiz ama Gazianteplilerin ve Gaziantepspor’u sevenlerin mutlaka bu takımı yaşatması lazım ve bu takıma bir hayat vermesi lazım. Bu da neden olmasın, Gaziantep’in iki güzide takımı var bu iki takımda yaşasın” dedi.

TARİHİ KULÜP HAYAT BULACAK

Şehrin ileri gelenlerinin kendilerinin ve Gaziantepspor’un yanında olmalarını isteyen Derelioğlu, “Gaziantepspor’a bu kadar zor durumda destek çıkmalarını istiyoruz. Ben biliyorum ki Gaziantep’te üç beş tane iş adamı toplansa Gaziantepspor’un sorunları çözülecek, Gaziantepspor yaşayacak ve bu tarihi kulüp hayat bulacak” dedi.

GERÇEK TARAFTAR BÖYLE GÜNDE BELLİ OLUR

Gerçek Gaziantepspor taraftarlarının aslında böyle günlerde tribünlerde olması gerektiğini kaydeden Derelioğlu, “Bu zor günümüzde tribünleri tıklım tıklım görmek istiyoruz. İyi günde herkes yanınızda oluyor ve her kes iyi gün dostu oluyor. Önemli olan gerçek taraftar ve gerçek dost böyle kötü günlerde olması lazım. Tüm Gazianteplilere sesleniyorum, tribünler tıklım tıklım olsun ve genç arkadaşlarımızı motive etsin” dedi.

MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİYOR

Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Ümraniyespor’un çok kaliteli bir ekip olduğunu aktaran Derelioğlu, “Şampiyonluğa oynuyor çok genç ve dinamik bir ekibe sahipler ayrıca Bayram Bektaş gibi çok iyi bir teknik direktörleri var. Benim taktir ettiğim bir takım, bizim de çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Mücadelemizi sahaya yansıtıp oradan puanla dönmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU