Gaziantepspor evinde ağırladığı Akhisar'a 1-0 mağlup oldu. Akhisar maçıyla Son üç haftadır galibiyet yüzü göremeyen Kırmızı-siyahlı takımda düşüş sürüyor.

90' Hakem Ümit Öztürk müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

90' Sol kanattan gelişen atakta Koray Arslan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Savunmanın kafa ile karşıladığı bu top ceza yayının gerisinde John Chibuike'nin önünde kalıyor. John Chibuike bekletmeden gelişine çok sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

90' Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

89' Akhisar Bld.Spor'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Landry N'Guemo oyundan alınırken yerine Abdulkadir Özdemir oyuna dahil oluyor.

86' Akhisar Bld.Spor'da Ahmet Cebe rakibi İlhan Parlak ile girdiği ikili mücadele sonrasında kısa süreli sakatlık geçiriyor.

85' Sol kanattan gelişen atakta Orkan Çınar'ın ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Erdem Şen topu düzelterek sağ ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrundan kaleci Milan Lukac'ın üzerine gidiyor.

84' Kullanılan serbest vuruşta Kadir Keleş doğrudan kaleyi düşünüyor ancak bu top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

83' Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Landry N'Guemo rakibi Elyasa Süme'nin sert müdahalesi ile yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında hakem Ümit Öztürk, Elyasa Süme'yi sarı kart ile cezalandırıyor.

80' Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

77' Akhisar Bld.Spor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Leocisio Sami oyundan alınırken yerine Ricardo Vaz Te oyuna dahil oluyor.

73' Gaziantepspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Abdülkadir Kayalı oyundan alınırken yerine İlhan Parlak oyuna dahil oluyor.

71' Sol kanattan gelişen atakta Muğdat Çelik'in pası ile penaltı noktası gerisinde topla buluşan Hugo Rodallega topu düzelterek sağ ayağı ile yerden vuruyor ancak kaleci Zydrunas Karcemarskas üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

70' Ceza yayı sağ çaprazına sokulan Orkan Çınar sol ayağı ile çok sert vuruyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

67' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Orkan Çınar ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

64' Kale arkasındaki ilave hakeme yaptığı yoğun itirazlar sonrasında Gaziantepspor'da John Chibuike sarı kart görüyor.

64' Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Orkan Çınar ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Savunmadan seken top altıpas çizgisi gerisinde Erdem Şen'in önünde kalıyor. Erdem bekletmeden sert vuruyor ancak top üst direkten oyun alanına geri dönüyor.

61' GOL!! Akhisar Bld.Spor, Hugo Rodallega ile öne geçiyor! Sol kanattan gelişen atakta Muğdat Çelik ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Kaleci Zydrunas Karcemarskas'dan seken top altıpas alanı içerisinde Hugo Rodallega'nın önünde kalıyor ve golcü oyuncu bu topu filelerle buluşturmakta güçlük çekmiyor.

60' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Leocisio Sami ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Hugo Rodallega sağ ayağı ile gelişine yerden vuruyor ancak bu top doğrudan kaleci Zydrunas Karcemarskas'ın üzerine doğru gidiyor.

58' Aykut Çeviker'in ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Hugo Rodallega son çizgiye inmeden yerden sert vuruyor ancak kaleci Zydrunas Karcemarskas üzerine gelen bu topu kontrol ediyor.

55' Akhisar Bld.Spor'da Aykut Çeviker rakibi Barış Yardımcı'ya yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görüyor. Sakatlanan Barış Yardımcı'nın tedavisi için sağlık ekibi sahaya davet ediliyor.

54' Ceza sahası sağ çaprazının gerisinde topla buluşan Leocisio Sami yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top savunmadan geri geliyor.

50' Kullanılan serbest vuruşta Orkan Çınar doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top barajdan geri geliyor.

49' Habib Habibou'un pası ile ceza yayı sağ tarafına hareketlenen Daniel Larsson, rakibi Kadir Keleş'in müdahalesi ile yerde kalıyor. Hakem Ümit Öztürk pozisyon sonrasında Kadir Keleş'i sarı kart ile cezalandırıyor. Gaziantepspor kritik bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

46'Akhisar Bld.Spor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Petar Grbic oyundan alınırken yerine Muğdat Çelik oyuna dahil oluyor.

46' Gaziantepspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Anton Putsila oyundan alınırken yerine Orkan Çınar oyuna dahil oluyor.

46' Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Gaziantepsporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

45' Hakem Ümit Öztürk ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45' Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

45' Daniel Larsson'un pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Abdülkadir Kayalı bekletmeden pasını altıpas çizgisine hareketlenen Habib Habibou'ya gönderiyor. Habib Habibou yerden vuruşu ile topu filere gönderiyor ancak hakem Ümit Öztürk, yardımcısının uyarısını dikkate alıyor ve golcü oyuncunun pozisyonunun ofsayt olduğunu işaret ediyor.

43' Ceza sahası sağ çaprazına sokulan Daniel Larsson ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Habib Habibou kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Milan Lukac'ın üzerine gidiyor.

41' Topla birlikte sağ kanattan hareketlenen Ahmet Cebe ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

38' Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Anton Putsila ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

35' Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

32' Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Gaziantepspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

29' Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Hugo Rodallega ceza sahasına girer girmez ortasını penaltı noktasına doğru hareketlenen Leocisio Sami'e doğru gönderiyor ancak Gineli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

26' Gaziantepspor cephesinde ilk oyunu değişikliği gerçekleşiyor. Hugo Rodallega ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan Prince Gouano oyundan alınırken yerine Hakan Çinemre oyuna dahil oluyor.

23' Ceza sahası sol çaprazından ceza sahasına giren Hugo Rodallega yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top savunmadan geri geliyor.

22' Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Kadir Keleş ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa kaleci Zydrunas Karcemarskas ile birlikte yükselen Hugo Rodallega kafa vuruşunu yapmak istiyor ancak hakem Ümit Öztürk, Hugo Rodallega'nın rakibine faul yaptığını işaret ediyor.

18' Ahmet Cebe'nin ara pası ile topla buluşan Leocisio Sami kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

15' Ceza sahası sağ çaprazına sokulan Ahmet Cebe ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

12' Akhisar Bld.Spor gole çok yaklaşıyor. Savunmanın uzaklaştıramadığı topu Douglas Ferreira kafa ile ceza sahası sol tarafına doğru indiriyor. Bu noktaya hareketlenen Hugo Rodallega yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Zydrunas Karcemarskas'ın müdahalesi ile boşta kalan topa savunmada Elyasa Süme son anda araya girerek tehlikeyi önlüyor.

8' Kadir Keleş sol kanatta topla buluşuyor ve ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

5' Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında John Chibuike son çizgiye inmeden yerden pasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Habib Habibou bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak bu top savunmadan geri geliyor.

4' Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Koray Arslan yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

2' Sol kanattan gelişen Akhisar Bld.Spor atağında Leocisio Sami ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

1' Hakem Ümit Öztürk'ün düdüğü ile müsabakaya başlayan taraf Akhisar Bld.Spor oluyor.

MÖ Akhisar Bld.Spor’da ise sarı kart cezalısı olan Merter Yüce ve sakatlığı bulunan Mervan Çelik bugün forma şansı bulamayacak.

MÖ Gaziantepspor’da sakatlıkları bulunan Gbenga Arokoyo, Fernando Marcal ve Mustafa Durak bugün takımlarını yalnız bırakacak.

MÖ Yeşil siyahlılar ise deplasmanda oynadıkları son 3 müsabakadan 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile ayrıldı.

MÖ Kırmızı siyahlılar evinde oynadıkları son 3 karşılaşmadan 4 puan elde etti.

MÖ İki ekip arasında oynanan son 7 müsabakada Akhisar B.S.’un rakibi G.Antepspor’a karşı galibiyetlerde 2-1 üstünlüğü buluınurken 4 mücadele ise eşitlikle sonuçlandı. Bu maçlarda yeşil siyahlıların kaydettiği 8 gole karşılık kırmızı siyahlılar ise attığı 4 gol ile cevap verdi.

MÖ Geride bıraktığımız 20 hafta sonunda Akhisar B.S. topladığı 33 puan ile 6. sırada yer alırken G.Antepspor ise topladığı 26 puan ile 9. sırada bulunuyor.

MÖ G.Antep Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak müsabakada hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.

MÖ Spor Toto Süper Ligin 21. Hafta mücadelesinde G.Antepspor ile Akhisar B.S. karşı karşıya geliyor.