BANVİT – GAZİANTEP BASKETBOL

SALON: KARAALİ ACAR SPOR SALONU

TARİH: 31 ARALIK 2017 PAZAR

SAAT: 15.15

HAKEMLER: ERSAN ERGÜLER – SERDAR ÜNAL – POLAT PARLA

YAYIN: BEIN SPORT 3

Geçen hafta ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Büyükşehir karşısında galip gelerek kötü gidişe dur diyen Potanın Ağaları, bu hafta da galip gelerek artık ligde seri yakalamak istiyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin, yarın saat 15.15’de Bandırma Karaali Acar Spor Salonunda Ersan Ergüler’in hava atışıyla başlayacak mücadelesi, Beın Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

SERİ PEŞİNDELER

Gaziantep Basketbol geçen hafta elde ettiği galibiyetle taraftarlarının yüzünü uzun bir aradan sonra güldürürken yarın zorlu deplasmandan galip gelerek bulundukları konumdan uzaklaşmak istiyor.

Geçen hafta elde edilen galibiyetin özgüven açısından son derece önem taşıdığını belirten Kırmızı – siyahlı dev adamlar, yılın son maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söylediler.

GALİBİYETLE VEDA EDECEKLER

Yarın 2017 yılının son maçına çıkacaklarını hatırlatan Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü Nenad Markovic, “olumsuz sonuçların alındığı haftaları geride bırakmak istiyoruz. Geçen hafta elde ettiğimiz galibiyetin devamını yarın da deplasmanda güçlü rakibimiz Banvit karşısında sürdürmek ve yılın son gününde taraftarlarımıza yeni yıl hediyesini galibiyet ile vermek istiyoruz. Taraftarlarımız her maçımızda bizlere inanılmaz destek veriyorlar ama artık bizlerin de onların bu desteğinin karşılığını galibiyetlerle vermek istiyoruz. Banvit karşısında da bu zorlu başaracağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı.

MUHARREM TÜRKOĞLU