Gaziantepspor'un başarılı isimlerinden Şenol Can yeni sezon için oldukça umutlu. Tecrübeli futbolcu, " İnşallah bu sene üst sıraları zorlayan, her zaman yukarılarda olan bir Gaziantepspor’u taraftarlara izlettireceğiz” dedi.

Geçen sene zorlu süreci bitirdiklerini ve Gaziantepspor’u ligde bıraktıklarını söyleyen takım kaptanı Şenol Can, “Gaziantepspor daha üst sıraları hak eden bir ekip. Çünkü büyük bir şehir ve yılların süper lig takımı. Bu sene de yeni bir oluşum içerisindeyiz. Bu sene de aramıza çok genç arkadaşlarımız katıldı. Gaziantepspor’a katkı sağlayacak arkadaşlar aramıza katıldı. Yeni hocamızla birlikte antrenmanlara başladık ve çok iyi çalışıyoruz. Burada iki haftalık bir sürecimiz var ondan sonra Avusturya kampımız başlayacak ve son olarakta lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz. İnşallah bu sene üst sıraları zorlayan, her zaman yukarılarda olan bir Gaziantepspor’u taraftarlara izlettireceğiz” dedi.

HERKES HEYECAN İÇİNDE

Bu sene yeni bir heyecan oluştuğuna değinen Can, “Bizim aramızda da bu heyecan oluştu, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ve yeni hocamız var. Herkes yeni heyecan içinde inşallah bu heyecanla birlikte önceden kötü başladığımız lig maçlarına iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz. Biz iyi hazırlanıyoruz, yeni bir umut ve yeni bir başlangıç olacak. Bizim açımızdan iyi olmasını umuyorum” dedi.

TARAFTARLAR PROTESTO YAPMASIN

Taraftarların her zaman üst sıraları zorlayan bir Gaziantepspor istediğini ifade eden Can, “Biz bunu geçen sene onlara veremedik, bir bölüm iyi gittik sonra tekrar kötü gitmeye başladık. Fakat taraftarlarımız bizim yanımızda olduğu ve desteklediği sürece ben inanıyorum daha iyi olacağız. Onlar bizim arkamızda olsunlar, protesto yapmasınlar ama doksan dakikanın sonunda ne yaparlarsa yapsınlar. Maçın başında kötü tezahürat bizi etkiliyor, çünkü bizim taraftarlarımız ve kendi evimizde oynuyoruz onlardan destek bekliyoruz. Destek verdikleri sürece o statta çok galibiyet aldık. Bundan sonra da destek verdikleri sürece çok galibiyetler alacağız. Bu Gaziantep şehrinin takımı ve halkın takımı, biz bu takımı hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.