Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu halkın oylarıyla Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanlığına seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı. Nakıboğlu, “Bundan sonra Türkiye'nin 2023 hedeflerine odaklanarak, bu konuda atılacak adımlar hızlı bir şekilde gerçekleştirilmelidir. İş adamları olarak, Türkiye’nin geleceğine inanıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin, Türk halkı tarafından huzur ve demokratik olgunluk içerisinde, birinci turda gerçekleştirildiğini ifade eden Nakıboğlu, “Cumhurbaşkanımızın ekonomimizi bu huzursuz ortamdan çıkarıp refah ve huzurun olduğu birleştirici bir ortama kavuşturmasını dilerim. Yeni Cumhurbaşkanımızın ülkemize yeni ufuklar açması temennisi içindeyim. " değerlendirmesinde bulundu.

KILÇIK: MİLLETİMİZ, TARİHİN SEYRİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİR

MÜSİAD Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesiyle sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Başkan Kılçık, "Milletlerin tarihinde öyle anlar vardır ki, etkileri bakımından köklü kırılmaları ifade eder. Milletimiz, ortaya koyduğu kararlı iradeyle, hem kendi tarihinin seyrini değiştirmiş, hem de gelecek nesillere gururla yâd edecekleri bir not düşmüştür. “Cumhurbaşkanlığı seçiminin, milletimizin sağduyusuyla sonuçlanmasından duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz. Bu sonucun, ülkemiz, milletimiz ve tüm mazlum milletler ve İslam Alemi için hayırlar ve güzellikler getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ederiz” şeklinde konuştu.

ÇEKİCİ: REFORMLAR YAPILDI

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, hafta sonu gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin değerlendirmede bulundu. TÜMSİAD Genel Merkezi’ne bağlı 57 şubenin cumhurbaşkanı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini dile getiren Cuma Çekici, seçim sonucunun tüm İslam alemini için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Cuma Çekici, “Açıktan hükümeti, başbakanımızı destekleyen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Doğrunun yanında olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Başbakanımızın yapmış olduğu büyük reformlar, icraatlar kesinlikle göz ardı edilemez” dedi. BÜLTEN