AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci AK Parti 2.Olağanüstü Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özkeçeci, "Şimdi birlikte yeni genel başkanımızın başkanlığı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde yeni Türkiye’yi inşa etme zamanıdır" dedi.

AK Parti kongresinde yaşanan değişimin tam bir olgunluk, dava şuuru ve kardeşlik içinde gerçekleştiğini söyleyen Özkeçeci Kongreyi Yeni Türkiye’nin inşası için güçlü bir adım olacak yorumladı. Özkeçeci, Yeni Türkiye’nin inşasının liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliği, Genel Başkanımız Binali Yıldırım'ın liderliğinde daha da kararlı bir şekilde sürdürüleceğini söyledi.

ESKİ TÜRKİYE GERİDE KALDI

"Bütün bunlar her durumdan bir kriz üreten yönetilemeyen eski Türkiye’nin geride kaldığını göstermektedir" diyen Özkeçeci, "Şimdi artık hep birlikte Yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz. Binali Yıldırım, Türkiye’nin yeniden inşasında büyük hizmetler sunmuş bir şahsiyettir. Bu ülkeye inancımıza, coğrafyamıza, medeniyetimize, medeniyetimizin kadim değerlerine, dünyanın bütün mazlumlarına karşı derdi, tasası ve kaygısı olan bir dava adamıdır" şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ