AK Parti Gaziantep Milletvekili adaylarından Canan Çelik, Fikret Murat Tural, seçim çalışmaları kapsamında Şahinbey ilçesinin esnafı ile bir araya geldi. Esnafın Yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili adayları esnafın sorunlarını dinledi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir hızla sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Özdemirbey Caddesinde esnaf ile bir araya geldi. Esnafın büyük bir teveccühünü karşılaştırdığını belirten Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Canan Candemir Çelik, “Gaziantep’te, Gaziantep’in cennet köşelerinde seçim ziyaretlerini esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün Düztepe ve Kahvelipınar’dayız esnafımızın büyük bir tevecühülüyle karşılaşmaktayız. İnşallah en güzel anket sonuçlarını 7 Haziran’da sandıklar belirleyecektir. Yeni Türkiye’nin mimarı Gaziantep olacak. Gaziantep’ten çıkacak güçlü Türkiye’yi güçlü Gaziantep’ten başlatacağız.”

ESNAF HERŞEYİN BİLİNCİNDE

Esnafın teveccühünü çok iyi ve esnaf her şeyin bilincinde olduğunu ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Fikret Murat Tural "Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, Esnafımızın teveccühü çok iyi ve esnafımız her şeyin bilincinde. Vatandaşımız olaylarımızın farkında AK Parti iktidarında yapılan icraatları kendilerini bize değerlendiriyorlar. Bizim bişey anlatmamıza gerek yok. “Biz sizinleyiz siz devam edin ve yolunuza devam” diyen vatandaşımız çok fazla. Biz genelde esnaf ziyaretlerimizde yerelde küçük problemlerle mutlaka karşılaşıyoruz ve aşılacağını onlar da biliyorlar. Gerçekten aldığımız sonuçlar çok güzeldi. Ben seçimin çok güzel geçeciğne inanıyorum.” diye konuştu. BÜLTEN