Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak zamanla oyun anlayışlarını sahaya yansıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Osmanlıspor karşısında aldıkları galibiyetin milli maçlar nedeniyle lige verilen araya moralli girmelerini sağladığını ifade eden Topçu, "Aslında takım olarak yeni yeni toparlanıyoruz.

Milli maç arasında eksikliklerimizi görüp daha iyi bir takım olmaya çalışacağız. Hala maçlarda zaman zaman hatalar yapıp oyun disiplininden uzaklaşıyoruz. Onları da aşabilirsek takım olgusu yüksek bir ekip olarak yolumuza devam edebileceğiz" diye konuştu.

KART SORUNU BİTECEK

Kırmızı-siyahlıların ligde oynanan 7 maçın 3'ünde kırmızı kart görmesi yönetim ve teknik heyeti harekete geçirdi. İlerleyen haftalarda kartlar konusunda teknik heyetin oyuncularla toplantı yapacağı öğrenildi. Son olarak ligde oynanan Osmanlıspor mücadelesinde Vranjesin çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını son 5 dakika yalnız bırakmıştı.

Ligin ilk 7 haftasında takımın en hırçın oyuncusu olarak Vranjes dikkat çekiyor. Vranjes 2 sarı, 1 kırmızı kart görürken, Elyasa ve Muhammet İldiz ise 1’er kırmızı kart görerek takımlarını sahada 10 kişi bıraktı.