Gaziantep'in yeni stadı için çalışmalar son hızıyla sürüyor. Tribünlere yerleştirilecek olan koltuklarda son aşamaya gelindi. Çimler ise 15 gün sonra zemine konulmaya başlanacak. Dün yeni stadı Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Ökkeş Demir ile birlikte gezen gazetemiz kurucusu Ökkeş Özekşi, yetkililerden bilgi aldı. MAY İnşaat Şantiye şefi olan Rehber Aşan, yeni stadın çalışmalarının iyi gittiğini ve çimler ile koltukların montajına en kısa zamanda başlanacağını söyledi.

KOLTUK RENKLERİ BELLİ OLDU

Yeni Gaziantep Stadının koltuk renklerinin ağırlıklı olarak kırmızı siyah olacağını söyleyen Rehber Aşan, "burada yaptığımız tasarım çalışmasında siyah koltuklar tribünlerin güzelliğini tam olarak göstermedi. O nedenle siyah kırmızı ile birlikte bazı yerlere beyaz koltuk takacağız"dedi.

KARŞI MARATON GÜZEL GÖRÜNÜM SAĞLAYACAK

Koltuk renkleri konusunda Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'in görüşlerini alan ve karşılıklı değerlendirmede bulunan Rehber Aşan "elbette bu stadın güzel olması için elimizden geleni yapıyoruz. Daha önce Gaziantep yazısı üst tribündeydi, ama Sayın Ökkeş Demir'in de görüşleri doğrultusunda al tribüne alıyoruz. Biraz küçük olacak ama güzel duracak"dedi. Aşan, karşı tribünlerin siyahlaşması halinde görünümün iyi olmadığına dikkat çekerek "buraya beyaz koltukları koyacak ve çevrelerini kırmızı siyah yapacağız. diğer tribünler de farklı güzellikle olacak"diye konuştu.

GAZİANTEPLİ SPORSEVERLERE LAYIK

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, yeni stadın gerçekten güzel olduğunu söyleyerek "çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Sağolsun MAY firması yetkilileri elinden geleni yapıyorlar. Biz de gördüklerimizi ve olması gerekenleri söyleyerek daha güzel olması yolunda önerilerde bulunuyoruz. Şu ana kadar gerek stadyum içi, gerekse de çevre düzenlemesi konusunda tüm çalışmalar mükemmel bir şekilde devam ediyor"diye konuştu.

BEKLEDİĞİMDEN İYİ BULDUM

Bu arada Ökkeş Özekşi, yeni Gaziantep Stadyumunu çok beğendiğini söyleyerek "doğrusu temel atıldıktan sonra hiç görmemiştim. Ama şimdi gezip görünce tahminimden güzel buldum. Çok mükemmel bir stadyum olacak. Doğrusu Gaziantep'e bu yakışırdı. Çok etkilendim"dedi.