TOKİ tarafından yaptırılan Yeni Gaziantep stadının yüzde 90'ı tamamlandı. 35 bin 558 kişilik olan ve yaklaşık 110 milyon TL’ye mal olan yeni stadı gezen Gaziantepspor yönetimi yetkililerden bilgi aldı. Stat bittiğinde 54 loca, bin 458 araç kapasiteli otopark, 1 antrenman sahası, 1 stor mağazası, 3 kafeterya ve ısınma salonları bulunuyor.

Kırmızı – siyahlı takımın yönetim kurulu başkanı İbrahim Kızıl ile birlikte yönetim kurulu üyelerinden Bülent Konca, İhsan Güney, Mehmet Özdemir, Necmettin Polat, Maruf Yeşilmen ve Çelebi Ergün yeni stadyumu gezdiler.

YENİ SAYFA AÇACAĞIZ

Gaziantep Stadyumunu oldukça mükemmel bulan kulüp başkanı İbrahim Kızıl, emeği geçen her yetkiliye ve çalışan bütün işçilere teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

Müthiş bir stadyum olmuş. İnşallah tamamen dolu tribünler önünde coşkuyla Avrupa kupalarında oynayacak bir ekiple bu stadyumda mücadele ederiz. Taraftarlarımızla yeni stadyumda yeni bir sayfa açarak yeni başarılara birlikte imza atmak istiyoruz. Ben inanıyorum ki bu stadyumun tamamlanmasıyla birlikte Gaziantepspor taraftarları da takımlarına daha fazla sahip çıkacaklardır ” dedi.

AVRUPA’NIN TAKIMI OLMALIYIZ

Türkiye’de örnek olacak bir stadyumun inşa edildiğini aktaran Kızıl, “Gaziantep şehrine yakışacak ve Gaziantepspor’un geleceği için çok önemli bir proje. Bu stadyumun büyük bir bölümü tamamlanmış durumda çok kısa sürede de bitecek. Gaziantepspor’u sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın takımı yapmalıyız. Gaziantep’e gelecek olan misafirlerimizi bu stadyumla etkileyeceğimizi düşünüyorum” dedi.

A.SERDAR ÖZEKŞİ