Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler. Fadıloğlu her zaman sivil toplum kuruluşlarıyla fikir alış verişinde bulunduklarını, kent yararına olan her konuda birlikte hareket ettiklerini ifade etti. Fadıloğlu kentte yeni meydanlar kazandırmak için projeleri olduğunu söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri Şehitkâmil Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Belediyenin kent yararına yapacağı her türlü proje için destek vereceklerini fade den Melih Meriç özellikle kentsel dönüşüm ve kent meydanları konusunda dikkatli davranılması gerektiğini ifade etti.

İLKE İMZA ATTILAR

Melih Meriç, “Özellikle kent meydanları konusunda daha öncede fikirlerimizi açıklamıştık. Bu istikamette sayın başkanımız Şehitkâmil meydanını açarak bir ilke imza attı. Bu meydanın yapılmasındaki emeklerinden dolayı kendisini kutluyorum. Bu ve buna benzer yapılacak projelerde her zaman başkanın yanında olacağız ve destek vereceğiz. Kentsel dönüşümlerde yaşanan bazı sıkıntılar mevcuttur. Eğer oldubittiye getirilerek bu projeler yapılırsa bunlar için tekrar kentsel dönüşüm gerekecektir. Sayın başkanın bu konuda daha dikkatli olduğunu biliyorum. Kendisine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi. BÜLTEN