Şehitkamil Belediyesi tarafından yeni mahalle olan köylerde başlatılan kilitli parke taşı döşeme ve yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

SOKAKLAR MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Şehitkamil Belediyesi, yeni mahalle olan köylerin, bozuk ve bakımsız olan yollarını kilit parke taşı döşeyerek, yol yenileme çalışması başlattı. Şehitkamil Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sam, Akçagöze, Tokdemir ve Beyreli Mahallelerinde yazın tozdan, kışın ise çamur ve sudan kullanılamaz hale gelen sokakları kilitli parke taşı ile döşedi. Bozuk ve bakımsız olan sokaklar kilitli parke taşı ile yenilenerek, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Yapılan kilitli parke çalışması ile birlikte modern bir mahalleye kavuşan Sam, Akçagöze, Tokdemir ve Beyreli Mahalleleri vatandaşlarında beğenisini topladı. Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine kaliteli hizmet sunulduğunu dile getiren Akçagöze Mahalle Muhtarı Dede Kızıkoğlu, “Mahallemizde kilitli parke taşından alt yapı çalışmalarına kadar her türlü hizmet yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Eskiden mahallemizin ara sokakları kışın çamurdan, yazın ise toz ve topraktan geçilmiyordu. Şuan Şehitkamil Belediyemizin mahalle arasındaki sokaklarımız kilitli parke taşlı ile döşenerek, modern bir görünüme kavuştu. Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallelim adına, başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz ve çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi. Haber Merkezi