Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, son haftalarda topladıkları puanlarla güzel bir çıkış yakaladıklarını ve yeni hesaplar yapak duruma geldiklerini söyledi.

Alt sıralarla olan bağlarını tamamen kesebilmek adına aldıkları son iki galibiyetin önemli olduğunu ifade eden Buruk, "Yeni hesaplar yapabilir duruma geldik ve artık ilk 6 takımdan birisi olabilmek için çaba göstereceğiz. Bunun için zorlu maçlardan da puanlar almaya devam etmeliyiz" dedi.

GÜN GEÇTİKÇE İYİ OLUYORUZ

Sene başında yeni kurulan ve gençlerden oluşan bir takım olduklarını belirten Buruk, "Takım olarak gün geçtikçe tecrübe kazanıyoruz. Bu da bizi daha güçlü kılıyor. Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz. Bundan sonraki haftalar bizim için daha iyi olacak" diye konuştu.

ZORLU HAFTA BİZİ BEKLİYOR

Milli maç nedeniyle verilen aranın ardından Akhisar Belediyesi'ne konuk olacaklarını anımsatan Buruk, rakibin içerisinde bulunduğu durum itibarıyla galibiyeti arzulayacağına dikkati çekerek ancak kendilerinin de iddialarını sürdürebilmek için galibiyetten başka bir seçeneği kabul edemeyeceklerini, bu yüzden zorlu bir haftanın kendilerini beklediğini kaydetti.