Royal Halı ve Pierre Cardin Halı’nın 2015 yılı için hazırladığı yeni ürün ve koleksiyonların tanıtıldığı bayi toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi. Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, sektörde ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen lansmanda Royal Halı’nın 10’ncu yılı da bayiler ile birlikte kutlandı. Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Lansman Toplantısı’nda yeni yıl trendleri ve hedefleri de paylaşıldı.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Bayi ve Lansman Toplantısı’nda konuşan Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, 2015 yılında da sektörde ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti. Yeni koleksiyonlarının bayiler tarafından büyük beğeni topladığını ifade eden Nakıboğlu, “2005 yılından bu yana büyük bir ilerleme kaydettik. Bu yıl Royal Halı’nın 10. yılını kutluyoruz. 2017 yılında da Pierre Cardin Halı’nın 10. yılını aynı coşku ile kutlayacağız. Biz, her zaman sektörde ilkleri gerçekleştirmeye çalıştık. Ar-Ge’ye yaptığımız yatırımlar ve Custom Design, Ebru Halı gibi yeniliklerimizle sektörün öncü markaları olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de bir ilke daha imza atarak, halıda sigorta dönemini de biz başlattık. 2015 yılında da yeni koleksiyonlarımız ve Akıllı Koruma teknolojimiz ile başarılı bir yıl geçirmeyi hedefliyoruz” dedi. İHA