Erzin İsos Termal Sağlık Turizm İnşaat ve Gıda Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, Erzin İsos Termal Otel ve Sağlık Merkezi’nin tapu dağıtım töreninde sunum yaparak jeotermal enerjinin önemini anlattı.

Gaziantep Divan Otel’de düzenlenen tapu dağıtım törenine katılım oldukça yüksekti. Ödemelerini tamamlayan 57 aileye tapuları Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan tarafından verilirken, Şirket ortağı Hüseyin Polat, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Doğan Termal Turizm Grup Başkanı Turabi Çelebi ve İsos Termal’in bölge temsilcileri ile satış elemanları katıldı.

ERZİN İSOS TERMAL ,ERZİN'İN PARLAYAN YILDIZI OLMAYA ADAY

Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Adıyaman illerine yakın olan Hatay’ın Erzin İlçesinde orman, şu ve temiz havanın bir arada olduğu bölgede yapımı devam eden Erzin İsos Termal Tesisi’ne ilginin yüksek olması sağlık turizmi konusunda halkın bilinçlendirilmesinde başarılı olunduğunu gösterdi. Katılımcılara sunum yaparak Erzin İsos Termal Oteli anlatan Doğan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan“Erzin İsos Termal Otel, Sağlık Merkezi ve Tatil köyü, Amanos dağlarının Akdeniz’e uzanan kıyılarında yer alıyor. Tarih, sağlık ve deniz turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip olan Erzin’de, şimdi dev bir proje hayata geçiyor. Eşsiz tasarımı, konforu, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve şifalı sularıyla Erzin İsos Termal, Erzin’in parlayan yıldızı olmaya aday.''dedi.

SON 10 YILDA 5 TERMAL SAĞLIK TESİS YAPIMINI HEDEFLİYORUZ

Mehmet Ali Doğan,''son 20 yıldır jeotermal alanında ülkemizdeki bütün jeotermal enerji projelerine imza atarak, son 10 yılda 5 termal sağlık tesis yapımını hedeflediklerini sözlerine ekledi. Doğan, “Bu çerçevede 1. tesisimiz Balıkesir ili Edremit ilçesindeki Hattuşa Astyra Termal tesisimiz 2009 yılında işletmeye açılmıştır. 2. Tesisimiz Ankara ili Güdül ilçesindeki Hitit Ayaş Termal Sağlık Tesisimiz ise Ağustos 2013’te işletmeye açılmıştır. 3. Tesis yeri olarak; termal banyo kürü ve termal içmeceleriyle dünyaca ünlü Erzin içmeceleri mevkiini seçtik. Yatırım yerinin seçimi açısından ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi, bölge insanının ilgisi ve teveccühünden anlamış bulunmaktayız. Erzin İsos Termal'in ilk etabı Mart sonu itibariyle işletmeye açılacak ve üyelerimiz konaklamaya başlayacaktır” diye sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve Şirket ortağı Hüseyin Polat, birlikte tapu dağıtımı yaptılar. Okan YILMAZ