Ticaret Odası’nın koordinatörlüğünü yürüttüğü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu’nun oluşturduğu ‘Girişimci Havuzu’ projesi kapsamında yeni iş fikirlerini desteklemesi amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren girişimciler ödüllendirilecek. Dereceye giren girişimcilere yarın saat 17'de GTO’da gerçekleştirilecek törenle ödülleri verilecek.

İLKE İMZA ATTIK

TOBB Gaziantep Girişimciler Kurulu Başkanı Cengiz Konukoğlu, bir ilk olan Girişimci Havuzu projesi kapsamında düzenlenen yeni iş fikirleri yarışmasına 64 kişinin başvurduğunu, jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, dereceye giren girişimcileri ödüllendirerek bir ilke imza attıklarını belirtti.

YENİ İŞ FİKİRLERİ

Girişimci Havuzunun amacının yeni iş fikirlerini bir araya getirerek nitelikli olanları tarafların ortak kararı ile finanse etme, melek yatırımcı bulma ya da teknik danışmanlık sağlayarak hayata geçirmede yol göstermek olduğunu söyleyen TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cengiz Konukoğlu, “Genç Girişimciler Kurulu genç girişimci potansiyelinin nitelik ve nicelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün gençler arasında gelişmesine öncülük etmektedir. Girişimci havuzu Proje ile Gaziantepli girişimcilerin özgün ve inovatif iş fikirlerinin proje haline getirilmesine danışmanlık ve finanse edilerek destek verilmesi hedeflenmektedir. Proje kapsamında yeni iş fikirlerinin desteklenmesi yarışmasına çok sayıda başvuru yapılması bizleri memnun etti. Jüri tarafından birinci seçilen projeye 20 bin TL ödül verilecek" dedi. BÜLTEN