Yarın kendi sahalarında oynayacakları Sivasspor maçı hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Gaziantepspor’da teknik direktör Mutlu Topçu işi sıkı tutuyor. Yeni bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyleyen Mutlu Topçu, bunun başlangıcının ise Sivasspor maçıyla olması gerektiğini ifade etti.

Geçen hafta karşılaştıkları Trabzonspor’a karşı iyi futbol oynamalarına rağmen gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Topçu, yarın oynayacakları maçta kayıplarını telafi etmek istediklerini ifade etti. Galibiyet serisi yakalamak istediklerinin altını çizen Mutlu hoca, bunun başlangıcının ise Sivasspor maçıyla olmasını istediğini belirtti.

ATAN KAZANIYOR

Geçen hafta kendi sahalarında oynadıkları Trabzonspor maçında iyi oynamalarına rağmen sadece golü bulamadıklarını söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, “Rakibe karşı baskı vardı, pozisyon ürettik bu da bizim en önemli maçlarımızdan bir tanesiydi ama futbolda gol atan kazanıyor. Onların girdiği pozisyon gol oldu” dedi.

SIKINTIMIZ VAR

Yarın kendi sahalarında oynayacakları Sivasspor’un ciddi bir rakip olduğunu ifade eden Topçu, “ Alt sıralarda olabilirler ama özellikle ofansif anlamda çok yetenekli oyuncuları var ve şanssız maçlar oynadılar diyebilirim. Bizim içinde çok önemli bir maç çünkü hala matematiksel olarak sıkıntımız var dolayısıyla içeride oynayacağımız maç bizim adımıza da çok önem arz ediyor. Bu Trabzon maçının üzerine iyi bir futbolla gol atarak oynamamız lazım ki bizim için iyi geçsin. Oyun ve alınacak sonuç anlamında Sivasspor maçına iyi bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

ÖNEMLİ OLAN KAZANABİLMEK

Kendi sahalarında oynadıkları maçlarda kaçırdıkları puanların olduğunu açıklayan Topçu, “Biz bunları geçmişe dönük hesap edemiyoruz ama oynadığımız Trabzon maçı bizim için bir ölçüdür. Çok farklı yerlere de gidebilirdik dolayısıyla alamadığımız zaman sıkıntı doğuyor. Tabi çok büyük sıkıntımız yok ama bu futbol hiç belli olmaz dolayısıyla işi sıkı tutmak zorundayız. Sivasspor bulunduğu konumdan bir an önce çıkmak istiyor. Onlarda olayın ciddiyetindeler, kendi sahalarında onlarda kaybetti, telafi etmek isteyecekler ama bizde kaybettik bizde telafi etmek istiyoruz. Önümüzde 7 maç var ve 21 puan eder bunları en az kayıpla atlatırsak yine yukarılara çıkarız ama önemli olan kazanabilmek. Bir serinin başlangıcını oluşturmak lazım bu da Sivasspor karşısında alınacak puanlar inşallah bizi başka yerlere götürebilir” dedi. A.SERDAR ÖZEKŞİ