İl Jandarma Komutanlığı ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle hayata geçirilen Şehitkamil İlçe Jandarma Komutlanlığı yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, "Çağımızın teknik imkânlarını takip eden, çağdaş olanaklara sahip bir Jandarma Karakolu hepimizin huzur ve güvenliği için önemlidir.

KATILIM YOĞUNDU

GAOSB tarafından yapılan Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı açılış törenine Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

1 YIL ÖNCE BAŞLADI

Açılış konuşmasını yapan GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, “Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi olarak yapımına yaklaşık 1 yıl önce başladığımız ilçe jandarma komutanlığımızı bugün açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Jandarmamız başarılı çalışmaları ile halkımızın desteğini daima almıştır. Çağımızın teknik imkânlarını takip eden, çağdaş olanaklara sahip bir Jandarma Karakolu hepimizin huzur ve güvenliği için önemlidir. Bu sebeple herkes üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmektedir. Bizler de jandarmamız olsun emniyetimiz olsun her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz” dedi

GÜVENLİ KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gaziantep’in daha güvenli bir kent olması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, “Huzuru ve güvenliği sağlayabilmek için öncelikle halkla et ve tırnak gibi kaynaşmamız gerektiğine inanıyoruz. Jandarma olarak bizler halkın yanına gitmeyi, halka hizmeti yerinde sunmayı hedef edindik. Şuanda açılışını gerçekleştireceğimiz yerde bu bakımdan çok faydalı olacaktır. Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki binamız ulaşım yönünden vatandaşlarımız açısından da uygun bir yer değildi. Yeni hizmet binamızla daha iyi hizmet verileceğine inanıyorum. Binamızın yapımında emeği geçen Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız Cahit Nakıboğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hizmet binamızın tüm Şehitkamil halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

VALİ'DEN TEŞEKKÜR

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ise, “Öncelikle Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binasının ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Tabi bizden önceki dönemdeki valimiz ve bizim dönemimiz ve bizden sonraki gelecek olan valilerimizde şehrimizin güzide kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgesinin müteşebbis heyet başkanlığını yapacaktır. Sizlerin de bildiği gibi Sanayi Odamız, Ticaret Odamız, Büyükşehir Belediyemiz ve iki derneğimizle beraber 130 bin insanımızın evine helal kazanç götürmekte olduğu bu 843 iş yerinde güzel bir tarih yazılıyor.” diye konuştu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT