Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Adana Demirspor maçından da galip gelmek istediklerini kaydeden Reis, çıkışlarını devam ettireceklerini ifade etti.

KOLAY MAÇ YOKTUR

Milli maçlar nedeniyle verilen aranın takıma faydalı olduğunu aktaran Muhammed Reis, “Erkan hocamızın takıma kendi oyun sistemini motive etmesi ve sakat olan bazı arkadaşlarımızın düzelmesi açısından bu ara bize çok iyi geldi. Son haftalarda elde edilen galibiyetlerle birlikte moral seviyemiz yükseldi. Şimdi aynı seriyi devam ettirmek zorundayız. Bu takımın belli bir hedefi var ve o hedef doğrultusunda da artık puan kaybı yaşamamalıyız. Elazığspor ve Manisaspor karşısında elde ettiğimiz galibiyetleri bu hafta da deplasmanda Adana Demirspor karşısında devam ettirmemiz gerekiyor. TFF birinci liginde her takım birbirine nerdeyse denk kuvvettedir, hiçbir maç asla kolay geçmez ama biz zorlu bir deplasmandan istediğimiz sonucu alıp dönmemiz gerekiyor ki hedefimize bir adım daha yaklaşalım” dedi.

İDDİALI TAKIMLAR VAR

Bu sezonun ilk haftalarında ki saha sonuçlarının kendilerini çok fazla üzdüğünü kaydeden Reis, “Şimdi yeni bir heyecanla herkesi üzen saha sonuçlarını değiştirmeye başladık. Tabi sezona büyük beklentiler içerisinde girdik ama ne yazık ki bazı şeyler ters gitti. Seri galibiyetlerle hedefimize sağlam adımlarla ilerleriz. Bu ligde daha çok şeyler değişecektir. Şu an çok iddialı takımlar varmış gibi gözükse de herhangi bir takım da dengeyi değiştirebilecek güce sahip. Bu ligde her takımın bir şekilde hedefi olduğundan dolayı zorlu ve güç gerektiren bir ligde mücadele ediyoruz. Şimdi yeni bir heyecanla seri galibiyetler alarak önce Play Off potasının içinde kendimize yer bulmak ve daha sonra ise gelişmelere göre hedef belirlemek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU