28 Aralık’ta yapılacak olan Ak Parti Gaziantep 5. Olağan İl Kongresi’nde yeniden aday olmayacağını açıklayan Ahmet Uzer ve İl Başkan Adayı Eyüp Özkeçeci, Araban ve Yavuzeli ziyaretinden sonra Nurdağı ve İslahiye İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

Nurdağı ve İslahiye Teşkilatlarına 28 Aralık’ta yapılacak olan Ak Parti Gaziantep 5. Olağan İl Kongresi’ne tam kadro katılmalarını istedi. Ziyaretlerde birlik beraberlik mesajı veren Uzer ve Özkeçeci daha sonra önceki gün küçük sağlık sorunlarından dolayı operasyon geçiren İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

UZER HELALLEŞTİ

Ak Parti Nurdağı İlçe Başkanlığı’nda partililere hitaben bir konuşma yapan Ahmet Uzer, kendisine verilen destek nedeniyle teşekkür etti. Uzer, “Geçen hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşerek, göreve devam etmeme kararı aldım. İlçelerimize veda ziyaretinde bulunma kararı aldım. Siyasetimiz boyunca Nurdağı’nda hep kendi evimiz gibi sıcak karşılandık. Bizler sizlerden çok memnunuz. Hangi görevi yaparsanız yapın, isminizin başına eski kelimesi ilave edilecek. Önemli olan gönüllerde eskimemek. Ben bunu başardığımı düşünüyorum. Huzur içerisinde Eyüp kardeşime görevi teslim edeceğim. Önce kuruluşta, daha sonra 5 yıl milletvekilliğinde, son olarak da 6 yıldır il başkanlığında beraber yol yürüdük. Yağmur çamur, sıcak soğuk demedik sizlerle beraber yürüdük. İyi ki yürüdük. Yıllardır yapılmaz denilenleri bir bir hayata geçirdik. Sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZKEÇECİ TANIŞTI

Kendisine il başkan adaylığı görevi verildiğini söyleyen İl Başkan adayı Eyüp Özkeçeci’de, “Partimizin kuruluşundan beri değişik kademelerde görev yaptım. Allah nasip etti, Başbakanımız tarafından il başkan adaylığı ile onurlandırıldım. Daha öncü olduğu gibi elimizden gelen her şeyi yapacağız. Başbakanımızın katılımıyla hafta sonu güzel bir kongre gerçekleştireceğiz. Yine sizlerle beraber yürüyeceğiz. 2015 seçimlerinde de oylarınıza talibiz” diye konuştu.

Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Ak Parti Nurdağı İlçe Başkanı Mehmet Bali, Ak Parti İslahiye İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan, bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Ahmet Uzer’e teşekkür ederken, Eyüp Özkeçeci’ye de tam destek vereceklerini dile getirdiler. Bülten

***

******