Kapasite ve verimlilikten ödün vermeyen şık tasarımı, ileri seviyede fonksiyonelliği, 1,658 litrelik bagaj kapasitesi ile sınıfının lideri olan Yeni AurisTouring Sports Türkiye yollarına çıkıyor. Yeni AurisTouring Sports, mükemmel aerodinamik performansı, geniş ve konforlu iç mekanı, üstün teknolojik donanımı,benzinli ve dizel motor seçenekleri ile Şubat ayından itibaren 72 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Yeni AurisTouring Sports, station-wagon otomobiller arasında fonksiyonel yükleme alanı ve dinamik tasarımı ile C segmentine yeni bir soluk getiriyor. Yeni AurisTouring Sports, 2,047 mm. uzunluğa ve 1,658 litreye varan bagaj kapasitesi ile ailelerin ideal otomobili olmaya aday. Toyota'nın EasyFlat teknolojisine sahip tek hareketle katlanabilir arka koltukları, segmentinin en genişlerinden biri olan skyview panoramik cam tavanı ve sınıfının en geniş bagaj alanı gibi avantajlar sunan Yeni AurisTouring Sports, bu özellikleri ile C segmentindetek olma özelliğini de taşıyor. Toyota’nın Avrupa için tasarladığı Yeni AurisTouring Sports İngiltere’de üretilecek.

Geniş ve konforlu iç mekan

Advance ve Premiumolmak üzere iki farklı donanım paketi ile sunulan AurisTouringSports’un yolcular için en konforlu ortamı sunan yeni iç mekanında yüksek kaliteli malzemeler kullanıldı. Ön koltuklarda sportif bir sürüş pozisyonu yaratmak için koltuk yüksekliği 40 mm. azaltıldı ve direksiyon eğim açısı da 2 derece düşürüldü. AurisTouringSports’un arka koltuk diz mesafesi de 20 mm. artırılarak arkada oturan yolcular için konfor sağlandı.

HABER MERKEZİ