Gaziantep’in iş, sanat, siyaset ve sanayi dünyası Tuğcan Otel tarafından düzenlenen geleneksel yaza merhaba partisinde buluştu. Gecenin geç saatlerine kadar süren parti Cam Teras’ın muhteşem Gaziantep manzarasıyla ayrı bir anlam kazandı.

EVREN TUĞSUZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Tuğcan Otel Genel Koordinatörü Evren Tuğsuz’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yaza Merhaba Partisi’ne kentin önde gelen isimleri katılırken 7 Haziran seçimlerinde milletvekilliğine seçilen CHP Gaziantep Milletvekilleri de gecede yalnız bırakmadı.

TUĞSUZ AİLESİNE ALKIŞ

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ve Mehmet Gökdağ’ın yanı sıra birçok STK başkan ve yöneticileriyle Gaziantep’in önde gelen isimlerinin katıldığı partide gecenin geç saatlerine kadar renkli sahneler yaşandı. Yaza Merhaba Partisine katılan konuklarla bizzat Çiltuğ Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tuğsuz ve eşi Nazan Tuğsuz yakından ilgilenerek onlarla uzun uzun sohbet etmeyi ihmal etmediler.

GELENEKSEL HALE GELECEK

Mevsimsel geçişlerde parti düzenlemenin gelenekselleştirileceğini ifade eden Tuğcan Hotel Genel Koordinatörü Evren Tuğsuz “Gerçekten güzel bir akşamda dostlarımızla birlikte Tuğcan Hotel Cam Terasta bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gaziantep’in sosyal hayatında önemli yer bulan partimize toplumun çeşitli kesimlerinden dostlarımız katıldı. Gaziantep ve Türkiye gündeminin yanı sıra Gaziantep’e neler yapılabileceğinin de konuşulduğu gecede uzun zamandır bir birini görmeyen dostların buluşarak hasret gidermesi hepimizi mutlu etti. Mevsimsel geçişlerde partimizi geleneksel hale getirmek istiyoruz. Gaziantep sosyal yaşamının buna gerçekten ihtiyacı var.” dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT