Şehitkamil yaz spor okulları görkemli sertifika töreniyle sona erdi

Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü iş birliği ile düzenlenen 2014 Yılı Yaz Spor Okulları Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen görkemli sertifika töreniyle son buldu. 8 Branşta 8500’e aşkın sporcunun eğitim gördüğü yaz spor okullarında düzenlenen sertifika ve kapanış töreni yeşil- siyahlı sporcuların hazırladıkları gösterilerle renkli anlara sahne oldu.

8500 SPORCU EĞİTİM GÖRDÜ

Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarında eğitim gören sporcular, Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen Sertifika ve Kapanış Töreninde, 3 aylık dönemde profesyonel antrenörler nezaretinde almış oldukları branşlara özgü eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadılar. Sertifika töreni esnasında yeşil –siyahlı sporcuları Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Memik Terlemez, Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Halil Uğur ve çok sayıda sporcu velisi yalnız bırakmazken, yeşil siyahlı sporcular farklı branşlarda hazırladıkları gösterilerle Atatürk Kültür ve Spor Merkezi Tribünlerini dolduran çok sayıda sporcu velisine keyifli anlar yaşattılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile start alan Yaz Spor Okulları Sertifika Töreni, Şehitkamil Belediyesinin Türkiye Dereceli Halkoyunları Topluğunun gösterisiyle devam etti. Yaz spor okullarında eğitim gören minik taekwandocuların gösterisiyle devam eden programda gösteriler Şehitkamil’in bilek güreşinde ki milli gururları Yakup Cin ve Osman Ölmez,’in Dünya Şampiyonası öncesinde yaptıkları şov maçıyla son buldu.

SPOR EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

Yaz Spor Okulları Sertifika ve kapanış töreni esnasında konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Belediyesinde sportif eğitimin yılın 365 günü devam edeceğini ve bay, bayan her yaş grubu için farklı branşlarda ilçenin bir çok farklı noktasında spor merkezlerini hizmete açtıklarını belirtti. Başkan Yardımcısı Özkeçeci, Konuşmasında, “ Bu gün yaz spor okullarında eğitim gören 9000’e yakın sporcumuzun mutluluğunu paylaşıyor, onlara Şehitkamil Belediyesi çatısı altında eğitim verebilmenin haklı gurunu yaşıyoruz. Bu gün bir kapanış töreni gibi gözükse de aslında Şehitkamil Belediyemiz bünyesinde sportif anlamda eğitimler, faaliyetler bitmiyor. Şehitkamil İlçemizin dört bir yanında hizmete açtığımız spor merkezlerinizde eğitimler 365 gün devam edecek. Yine yaz spor okullarında eğitim görerek Şehitkamil Belediyespor Kulübünde forma giymeye hak kazanan, bu yeteneğini gösteren sporcularımız için ise bu gün bir başlangıç. Ben bu vesile ile çocuklarımızı spora yönlendiren, teşvik eden değerli sporcu velilerimizi, Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Sayın Memik Terlemez ve yönetimini, antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” İfadelerini kullandı. Sertifika töreni esasında sporcular ve federasyon temsilcileri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu adına başkan yardımcısı Hayri Özkeçeci’ye çeşitli armağanlar ve plaketler sundular.