Hakan Kutlu’yla yollarını ayıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da yeni teknik direktör Bayram Bektaş oldu.

Dün Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza töreniyle Bayram Bektaş, kendisini 1.5 yıllığına mavi-beyazlı kulübe bağlayan imzayı attı.

TOPRAK; “DAHA İYİYE GİDECEĞİZ”

İmza töreninde konuşan Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak, Bayram Bektaş’a teşekkür ederek “Öncelikle Bayram Bektaş’a hoşgeldiniz diyorum. Gaziantep sporuna yabancı olmayan bir isim olarak Bayram Hoca’yı tercih ettik. Kendisi daha önce bildiğiniz gibi Gaziantepspor’da da görev yaptı. Umarım her iki taraf için de bu anlaşma hayırlı olur. Biliyorsunuz ki geçen hafta Hakan Kutlu hocamızla sözleşmemizi karşılıklı anlaşıp feshettik. Çok şükür Hakan Hoca’yla da ufak tefek problemler dışında bir problem yaşamadık. Kendisinden biz çok memnunduk ve gerçekten güzel bir noktada bıraktı. Bundan sonraki süreci de inşallah Bayram Hoca’yla daha iyi bir noktaya taşıma amacındayız” dedi.

Takımın kadrosunu da Bayram Bektaş’la konuştuklarını söyleyen Toprak, “Gerçekten elimizde hem genç hem de iyi bir kadro var. Hocamızın katkılarıyla da gelecek haftalarda çok daha iyi yere geleceğimizi düşünüyorum. Ben tekrar kendisine hoşgeldin diyorum ve umarım başarılı hep birlikte kazanacağız” dedi.

BEKTAŞ; “TEKLİF İÇİN HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM”

İmza töreninde konuşan Büyükşehir Belediyespor’un yeni teknik direktörü Bayram Bektaş’da kendisini bu göreve layık gördükleri için Osman Toprak ve yönetimini teşekkür ederek ilk açıklamalarını yaptı. Büyükşehir Belediyespor’u en iyi yerlere getirme hedefinde olduğunu söyleyen Bektaş, “Başkanmızın da dediği gibi Gaziantep yabancı olmadığım bir şehir ve daha önce burada da çalıştım. Ayrıca bir çok tanıdığım isim bulunmakta. Görüştüğüm kişilerden de hep olumlu şeyler duydum ve bu beni mutlu etti. Hakan Hoca’yla da konuştum ve kendisi buranın kariyerim için doğru yer olduğundan bahsetti. Tekrar bana yapılan teklif içinde herkese teşekkür ederim. Her çalıştığım kulüpte ayrılırken bile pozitif şeyler bırakmaya çalışan bir insanım. Umarım ki hedefler doğrultusunda, düşüncelerimizi sezon sonunda da güzel yerde tamamlamak isterim. İnanıyorum ki sezon sonunda hak ettiğimiz yere ulaşacağız” dedi.

“ELİMİZDEKİ DEĞERLERİ TEK TEK İNCELEYECEĞİZ”

Takıma takviye olup olmayacağı konusunda da açıklama yapan Bektaş, “takviyeler konusunda elbette bir çalışmamız olacaktır. Ancak biz öncelikle elimizdeki kadroyu tek tek inceleyeceğiz. Ve bu elimizde bulunan değerden en güzelini çıkarmaya çalışacağız. Elbette ihtiyaç duyursak bunun üzerinde çalışma yaparız. Tekrar başkanıma da teşekkür ediyorum, inşallah yüzlerini kara çıkarmayıp, alnımızın akıyla bu işi başaracağız” dedi.

“YARDIMCILARIM BELLİ”

Çalıştığı yerlerde her zaman kendi ekibini istediğini vurgulayan Bektaş, “Benim özel olarak kurduğum ekibimle beraber çalışıyorum. Bu isimlerden Osman Akyol, Mehmet İpek antrenör olarak, Kemal Kurak kondisyoner olarak, Ahmet Kuzak’da kaleci antrenörü, Kaan Karataş’ta analizci olarak benimle çalışacaklar. Dolayısıyla bu ekipte bulunan her hocanın iyi bir geçmişi var. Gerçekten kaliteli bir ekibimin olduğunu düşünüyorum ve onlara da teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kulüpteki yapıda bana tamamen anlatıldı ve ben bunun içerisinde olmak istedim. Şunu çok net gördüm ki burada ben sadece futbolla ilgilenip, enerjimi takıma aktarabileceğim bi yerdeyim. Geçmişte çalışan, emek veren herkesten başta Hakan Kutlu olmak üzere Allah razı olsun. Her hocanın kendine göre bir futbol anlayışı vardır, benim de olduğu gibi. Bundan sonra çalışmalara başlayıp, hedefimize yöneleceğiz” dedi.