Bir sallandık, Türkiye kan ağladı.. Giden canlar, giden mallar. 11 Şehir büyük oranda yıkıma uğradı. Geçmiş dönemlerde Gaziantep ilimizde deprem yaşadık ama yıkılan, can kaybı olmamış, kısa süren bir sallanma yaşamış bu kadar etkili olanını yüz yılın felaketini yaşadık. Şimdi devlet, vatandaş yaraları sarmaya devam ediyor. Hala korku ve endişe içinde yaşıyoruz. Türkiye Türk insanı çok sıkıntı yaşadı, bu günleri de atlatacaktır.
Bu sarsıntı Gaziantep FK’da yaralandı, şehirde olan futbolcular derin korku yaşadı, endişeye düştüler.Şehir yıkılmış, futbol ikinci plana düşmüştü.
Ve sonunda süper ligde Hatayspor’dan sonra Gaziantep FK ligden bu sezon affını istedi, hakkı saklı kalıp gelecek sezon tekrardan Süper Lig’de olacak.
Tabi işler karıştı.. Bu sezon ligden iki takım düşürken gelecek sezon lig 20 takımla olacaktır. Bir çok futbolcumuz kiralık olarak verildiler. Kalanlar da İstanbul’da TFF Riva Tesislerinde çalışmalarına devam edip yeni sezonun yapılanması içinde uğraş verecekler.
Teknik Direktör Erol Güneş nezaretinde Gaziantep FK oraya taşınmış oldu. İmkan olsaydı daha çok futbolcular kiraya verilip onların maç trafiğine alışmış olup izleme de kalsaydık doğru olurdu ama tamamı olmadı. Gelecek Vaad eden gençlerle idman yapılmış olurdu.