Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yaprak Mahallesi’nde devam eden restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi. Amaçlarının Antep evindeki hayatın devam etmesini sağlamak olduğunu söyleyen Başkan Fadıloğlu, “Bu bölgede bulunan 27 tescilli yapımız ile amacımız Antep evindeki hayatın devam etmesini diğer taraftan da ticari hayatın sürmesini sağlamaktır” dedi.
SON AŞAMAYA GELDİ
Yaprak Mahallesi’ndeki sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Fadıloğlu, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Çalışmalar sayesinde tarihi dokunun gün yüzüne çıkartıldığını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Bu bölgede yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmaları son aşamaya geldi. Buradaki esnaflarımızı üzdüysek kusura bakmasınlar. Sokakların dar olmasından ve bir buçuk metre uzunluğunda dehlizlerin bulunmasından dolayı alt yapı çalışmalarında bulunulması epey bir zor oldu” dedi.
ANTEPEVİ'NDEKİ HAYAT SÜRMELİ
Tarihi yerlerin cephe ve çatı çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Bölgedeki elektrik, su, kanalizasyon hatlarının yer altına alınmasından dolayı baya bir sıkıntı çektik. Ama cefasız sefa olmuyor. Artık son noktasına geldik. İnşallah en kısa süre içinde hem yağmur hatlarıyla hem diğer alt yapı çalışmalarıyla sokak aydınlatmasıyla bir bütün haline gelecek. Cephe ve çatı çalışmaları tamamlandı. Burada bulunan 27 tescilli yapımızdaki amacımız Antep evindeki hayatın devam etmesi diğer taraftan da caddedeki ticari hayatın sürdürülebilir olması. Bu şekilde bir planlama yaptık. Bunlar biter bitmez hem milletimiz daha rahat yaşam alanlarına kavuşmuş olacak hem de ticari faaliyetler artmış olacak” diye konuştu.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yaprak Mahallesi’nde devam eden restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi. Amaçlarının Antep evindeki hayatın devam etmesini sağlamak olduğunu söyleyen Başkan Fadıloğlu, “Bu bölgede bulunan 27 tescilli yapımız ile amacımız Antep evindeki hayatın devam etmesini diğer taraftan da ticari hayatın sürmesini sağlamaktır” dedi.SON AŞAMAYA GELDİYaprak Mahallesi’ndeki sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Fadıloğlu, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Çalışmalar sayesinde tarihi dokunun gün yüzüne çıkartıldığını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Bu bölgede yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmaları son aşamaya geldi. Buradaki esnaflarımızı üzdüysek kusura bakmasınlar. Sokakların dar olmasından ve bir buçuk metre uzunluğunda dehlizlerin bulunmasından dolayı alt yapı çalışmalarında bulunulması epey bir zor oldu” dedi.ANTEPEVİ'NDEKİ HAYAT SÜRMELİTarihi yerlerin cephe ve çatı çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Bölgedeki elektrik, su, kanalizasyon hatlarının yer altına alınmasından dolayı baya bir sıkıntı çektik. Ama cefasız sefa olmuyor. Artık son noktasına geldik. İnşallah en kısa süre içinde hem yağmur hatlarıyla hem diğer alt yapı çalışmalarıyla sokak aydınlatmasıyla bir bütün haline gelecek. Cephe ve çatı çalışmaları tamamlandı. Burada bulunan 27 tescilli yapımızdaki amacımız Antep evindeki hayatın devam etmesi diğer taraftan da caddedeki ticari hayatın sürdürülebilir olması. Bu şekilde bir planlama yaptık. Bunlar biter bitmez hem milletimiz daha rahat yaşam alanlarına kavuşmuş olacak hem de ticari faaliyetler artmış olacak” diye konuştu.