Gaziantepspor'da ilk yarı biter bitmez yaprak dökümü başladı. Tam 4 futbolcu için karar alındı ve hepsinden de vazgeçildi.

1- İbrahim Akın feshedildi

2- Camara kiralık gidecek

3-Ontivero gönderiliyor

4- Costly gitti

VARAN 1- İbrahim Akın feshedildi

Gaziantepspor’da ilk yolcu belli oldu. Gaziantepspor yönetimi Tecrübeli futbolcu İbrahim Akın ile sözleşmeyi karşılıklı fesh etti. Geldiği günden beri bekleneni veremeyen İbrahim Akın ile görüşen kırmızı-siyahlı yönetim karışlıklı anlaştı ve sözleşmesini fesh ederek yollarını ayırdı. Bu sezon 11 lig, 5 Türkiye kupasında maç oynayan İbrahim Akın sadece 2 gol atabildi.

VARAN 2- Camara kiralık gidecek

Gaziantepspor’da sakatlığı bir türlü geçmeyen Demba Camara’nın sezon sonuna kadar kiralık gönderileceği öğrenildi. Ligin ilk yarısında Camara’dan umduğunu bulamayan yönetim Teknik Direktör Okan Buruk ile yaptığı görüşme sonrasında bu futbolcuyu başka takıma kiralık gönderme kararı aldığı öğrenildi. Şu anda Fransa’da bulunan bu futbolcunun durumunun 1-2 hafta içinde netlik kazanacağı da gelen bilgiler arasında.

VARAN 3- Ontivero gönderiliyor

Sezon başında Galatasaray’dan kiralanan Ontivero geri gönderiliyor. Geldiği günden beri bekleneni veremeyen ve süretli sakat olan Ontivero’nun yeniden Galatasaray’a gönderileceği öğrenildi. Bu sezon sadece Kayseri Erciyes maçında 45 dakika forma giyebilen Ontivero 3 Ziraat Türkiye Kupası, 1’de U21 maçında oynadı.

VARAN 4- Costly gitti

Büyük umutlarla transfer edilen Carlo Costly ile yollar ayrıldı. Teknik Direktör Okan Buruk’un da oynatmadığı 33 yaşındaki futbolcu ile görüşen yönetim gönderme kararı aldı ve sözleşmesini fesh etti. 7 Lig maçı oynayan ancak gol atamayan Costly 3 kez Ziraat Türkiye Kupası maçında fileleri havalandırabildi. Okan Buruk’un da gitmesi için onay verdiği Costly ile masaya oturan yönetim her konuda anlaştı ve sözleşmeyi karşılıklı feshetti. SERDAR ÖZEKŞİ

NOT: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..