Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 04-07 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve eş zamanlı olarak düzenlenecek olan GAYRİMENKUL Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nın yapı ve emlak sektörüne önemli katkılarının olacağını söyledi.Adnan Ünverdi, Gaziantep’in fuarlar şehri haline geldiğini belirterek, “Daha önce düzenlenen fuarlarımıza ilave olarak, ilk kez düzenleyeceğimiz yapı sektörüne yönelik fuarlarımız kentimiz ve ülkemiz için ayrı bir önem taşıyor. Türk ve Ortadoğu yapı sektörünü Gaziantep’te buluşturacak fuarlar yapı dünyasına yeni değerler katacak” dedi.

SURİYE'DE SAVAŞ ENİNDE SONUNDA BİTECEK

Suriye’de yaşanan savaşın eninde sonunda biteceğini ve bölgenin yeniden inşa edileceğini söyleyen Ünverdi, "Suriye’nin alt ve üst yapısının inşa edilmesinde ülkemize ve kent olarak Gaziantep’e büyük görevler düşecek. Gaziantep Sanayi Odası olarak bizler de Türk müteahhitlerimiz ve malzeme üreticilerimizin daha etkin olmalarına katkıda bulunmak, bu çerçevede yeni iş fırsatları ve yatırımcıya teşvik oluşturacak zemini oluşturmak için bu iki fuarımızı eş zamanlı olarak düzenliyoruz.”
Fuarlar, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi destekleriyle AKORT Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek. Haber Merkezi