Gaziantepspor devre arasında yapılacak takviyelere hız verdi. Kırmızı-siyahlı takım Kamerun’un Cotonsport de Garoua takımında forma giyen 1993 doğumlu Yanki Joseph Bah’ı denemeye aldı.

Geçtiğimiz sezon Kamerun Lig 1'de en iyi genç oyuncu seçilen Yanki'nin sözleşme imzalayıp imzalamayacağı ise merak ediliyor.

Gaziantepspor’un A2 takımıyla antrenmanlara çıktığı öğrenilen Yanki Joseph Bah, olumlu rapor verilmesi halinde devre arasında sözleşme imzalayacak.

Yankı Joseph Kimdir?

Ülke: Kamerun

Yaş: 22

Kulüp: Cotonsport

Boy: 170

27 Kasım 1993 yılında Kamerun’da dünyaya gelen Yanki Joseph hücum hattının her bölgesinde oynayabiliyor. Sağ açık, sol açık ve forvet mevkilerinde görev alan Yanki daha önce üç takımın formasını giydi. 2013 yılında Nijalla Quan takımında iki yıl boyunca forma giyen Yanki, daha sonra Grassland Fc ve Cotonsport formalarını giydi.

Futbolculuk kariyerinde Kamerun genç takım formasıyla 3 mücadeleye çıkan Yanki, bu karşılaşmalarda toplam 225 dakika süre bulmayı başardı.

Ayrıca Joseph Yanki, Afrika’nın en büyük futbol organizasyonu olarak gösterilen CAF Şampiyonlar Ligi’nde de iki kere forma giydi. Yanki bu maçlarda 174 dakika süre alırken skora bir katkı sağlayamadı.