Yamaçtepe imara açılıyor. Yamaçtepe'nin 1/5 binlik planı Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Şimdi gözler Şahinbey meclisinde. Yamaçtepe'nin 1/binlik imar planı ise Şahinbey meclisinde görüşülecek. Binliğinin de meclisten geçmesiyle birlikte Yamaçtepe imara açılmış olacak.

MUTLU SON

Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı Başkan Yardımcısı Osman Toprak başkanlığında yapıldı. Önemli gündem maddelerinin görüşüldüğü meclis toplantısında yıllardır kamuoyunu meşgul eden Yamaçtepe'nin imara açılması konusunda mutlu sona ulaşıldı.

18 UYGULAMASI YAPILACAK

Gündemin 31. maddesi olan Şahinbey ilçesi Yamaçtepe Mahallesi N38-C4, N38-D3 1/25 bin ölçekli, N38c-16c, 16d, 17d, 21a, 21b, 21c, 21d, 22a ve N38d-25b 1/5 Binlik ölçekli nazım imar planı paftalarında nazım imar plan revizyonu görüşüldü. 18 uygulamasının yapılacağı Yamaçtepe'yle ilgili gündem maddesi oy birliği ile meclisten geçti. Mehmet Sucu, gündem maddesine 18 uygulaması yapılması şartıyla evet oyu verdiklerini belirterek, "Bu sayede bazılarının yeri konut, bazılarının yeri yeşil alana gelmeyecek. Doğru yapılacak uygulama için şimdiden eşekkür ediyorum. Eşit külfet, eşit nimet" dedi. 1/5 binliği büyükşehirden geçen madde için şimdi gözler Şahinbey Mecisinde. Yamaçtepe'nin binliğini Şahinbey belediye meclisi yapacak. Gündem maddesi oy birliği ile meclisten geçti. Meral KINACILAR