GAZİANTEP B. B – ADANASPOR

STAD: KAMİL OCAK

TARİH: 24 NİSAN PAZAR

SAAT: 16.00

HAKEMLER: EMRE ALTUN – İLYAS EMEKTAR – ATA YILDIRIM

YAYIN: TRT SPOR

PTT birinci liginde hedefini Play Off olarak belirleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi evinde lider Adanaspor’u konuk ediyor.

Ligde 18 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Adanaspor, Kamil Ocak stadyumuna şampiyonluk turu atlamaya gelirken, mavi – beyazlı temsilcimiz ise rakibini yenerek Play Off umutlarını sürdürmek istiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, galip gelmesi durumunda şansını devam ettirecek, diğer sonuçlarda ise son üç haftaya prestij mücadelesine çıkacak.

Mavi – beyazlılar, bugün bir final maçına daha çıkıyor. Temsilcimiz son haftalarda puan kayıpları yaşayan ve Play Off mücaderlesi içinde yer alan Elazığspor ile yapacağı maçtan puan veya puanlar alarak dönüp avantajını gelecek haftalara taşımayı planlıyor.

PTT 1. Ligin 31’inci haftasında Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak mücadele yarın saat 16.00’da başlayacak. Son dört haftada galibiyete hasret kalan Mavi – Beyazlı takım yarın ki mücadele ile hem taraftarının yüzünü güldürmek hem de umudunu arttırmak istiyor.

FATMA ŞAHİN DESTEK VERDİ

Hafta içinde yapılan antrenmana sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, futbolculardan yarın ki zorlu maçtan galibiyetle ayrılmalarını istedi. PTT birinci ligin en güçlü ekiplerinden biri olduklarını kaydeden Şahin, 18 haftadır yenilgi almayan Adanaspor’a uzun bir aradan sonra bir ilki gerçekleştirelim ve rakibimizi evine boş gönderelim. Birçok maçta aldığınız sonuçlarla üzüldük ama artık yüzümüz gülsün. Sizler bu zorlu maçta gereğini yaparsanız bizde üstümüze düşen görevi yapacağız. Birlik ve beraberlik içinde hareket edersek her takımı yenebiliriz, dedi.

SÖZ VERDİLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ziyaretinden son derece memnun kalan mavi – beyazlı futbolcular, antrenmanda söz verdiler.

Takım adına konuşan kaptan Erdal Güneş, “Sayın bakanım sizlerin desteği bizim adımıza çok önemli, buraya kadar geldiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın hepsi de Play Off finallerine kalmak adına mücadele ediyorlar ve hepsi de inanmış durumdalar. İnşallah yarın ki Adanaspor karşısında da sahadan galibiyetle ayrılarak hem sizlerin hem de taraftarlarımızı yüzünü güldürürüz. Adanaspor güçlü bir takım ama yenilmeyecek bir takımda değil. Kendi sahamızda mutlu ayrılan taraf biz olacağız” dedi.

ADANA CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda karşılaşacak olan Adanaspor, taraftarlarıyla çıkartma yapacağı maçta şampiyonluk turunu atmak istiyor.

Adanaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ligde yakaladıkları seriyi sürdürmek istediklerini söyledi.

Güçlü bir ekiple karşılaşacaklarını ifade eden İpekoğlu, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenmek için sahaya çıkacağız. Ligde iyi bir seri yakaladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Ligin bitimine 4 maç kaldı. Bu maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılarak sezonu tamamlama hedefindeyiz." diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU