PTT birinci liginde şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor.
Geçmiş sezonların aksine bu sene yabancı futbolculara kapısını açan mavi – beyazlılar, Burkine Faso milli takımında görev yapan Wilfred Huegues’i kampa davet etti.
Gaziantepspor’da forma giyen Abdou Rezack Traore’nin de milli takımdan arkadaşı olan Wilfred Huegues, Samsunspor ve Fethiyespor ile oynanacak hazırlık maçında denenecek. Teknik ekibin raporu doğrultusunda karar verilecek.
PTT birinci liginde şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Geçmiş sezonların aksine bu sene yabancı futbolculara kapısını açan mavi – beyazlılar, Burkine Faso milli takımında görev yapan Wilfred Huegues’i kampa davet etti.Gaziantepspor’da forma giyen Abdou Rezack Traore’nin de milli takımdan arkadaşı olan Wilfred Huegues, Samsunspor ve Fethiyespor ile oynanacak hazırlık maçında denenecek. Teknik ekibin raporu doğrultusunda karar verilecek.