GAZİANTEP B.B – BOLUSPOR

STAT: KAMİL OCAK

TARİH: 19 EKİM 2015 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 18.30

HAKEMLER: ÖZKAN ÇELİKER – EMİN YILDIRIM – DENİZ TURGUT

YAYIN: TRT WEB(TRT AVAZ)

Bu sezon ligde istikrarlı bir çıkış yakalayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün kendi evinde son haftaların formda ekibi Boluspor’u ağırlıyor.

Milli takım arasında Onur Alkan ve Bebeto’nun antrenmanlarda sakatlanması teknik ekibi üzerken, kırmızı – beyazlı konuğu karşısında temsilcimiz galibiyet parolasıyla çıkacak.

Kamil Ocak stadyumunda saat 18.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Özçan Çeliker, yönetirken maç TRT WEB Tv’den canlı yayınlanacak.

PTT birinci liginde 8’inci haftaya girerken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, topladığı 13 puanla 4’üncü konuk Boluspor ise 9 puanla 10’uncu sırada yer alıyorlar.

ÇIKIŞ DEVAM EDECEK

Milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “ Bu sezon lige iyi başladık, kendi sahamızda oynayacağımız Boluspor ise kötü başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda toparlandı. Rakibimiz son 2 haftada kazanarak toparlanma sürecine girdi. Sahamızda Boluspor'u yenerek üst sıralardaki yerimizi korumak ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İyi futbolumuzu sürdürdüğümüz zaman galibiyetler de gelecektir.

SAKATLAR ÜZDÜ

Mavi – beyazlı temsilcimizde hafta içinde yapılan antrenmanlarda Onur Alkan ve Bebeto’nun sakatlanması teknik ekibi üzdü.

Sezon başından beri formasından uzak kalan ve ayak tarak kemiğindeki kırık nedeniyle ikinci kez ameliyat edilen Bebeto'nun devreyi kapattı. Çarşamba günü yapılan antrenmanda ise Onur Alkan'ın çapraz bağları koptu ve 6 ay sahalardan uzak kalacak.

BOLU CEPHESİ

Milli maç dolayısıyla liglere verilen aranın ardından ilk maçına deplasmanda çıkacak olan kırmızı beyazlılar verilen bu arayı iyi değerlendirdiler. Eskişehirspor ile bir hazırlık maçı yapan ve 2-1 galip ayrılan kırmızı beyazlılar deplasmandan da 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyorlar.

MUHARREM TÜRKOĞLU