Yeni sezonda Acıbadem Erkekler 1. Liginde ilimizi temsil edecek olan Şahinbey Belediye Voleybol takımında kadro şekillenmeye başladı. Daha önce Orçun Ergün ile yapılan anlaşma ardından iç transferlere devam eden Şahinbey Belediye Voleybol Takımında geçen sezon şampiyonlukta büyük payı olan ve aynı zamanda Milli takım oyuncusu olan Kemal Kıvanç Elgaz’da yeni sezonda Şahinbey Belediye spor forması giyecek.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, Yöneticiler Ahmet Özbal, Ahmet Selim Ener ve İbrahim Kara’nın bulunduğu imza töreninde Kemal Kıvanç Elgaz ile 1 yıllık yeni anlaşma sağlandı. İmza töreni sonrası konuşan Kemal Kıvanç Elgaz, geçen yıl Şahinbey Belediye Voleybol takımında önemli bir şampiyonluk yaşadıklarını belirterek, yeni sezonda da Şahinbey Belediye spor forması giymenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ise, Şahinbey Belediye Voleybol takımının Acıbadem liginde başarılı bir sezon geçirmesi için transferlere büyük önem verdiklerini belirterek, “iç ve dış transferlerimiz neticesinde takımımız hızlı bir şekilde yapılanıyor. Amacımız ilimizi ve Şahinbey’i en iyi şekilde temsil etmektir. Sporcularımıza ve yöneticilerimize başarılar diliyorum.”dedi.BÜLTEN