GAZİŞEHİR GAZİANTEP – İSTANBULSPOR

STAD: KALYON STADYUMU

TARİH: 18 ŞUBAT 2018 PAZAR

SAAT: 15.30

HAKEMLER: SUAT ARSLANBOĞAN – EKREM KAN – MEHMET CAN HANOĞLU

YAYIN: BEIN MAX 1

Sezonun ilk maçında deplasmanda kendi kalesine attığı golle rakibine tek gollü mağlubiyet alan Kırmızı – Siyah ve Beyazlı temsilcimiz, bu defa galip gelmek istiyor.

Eskişehir Süper Lig hakemlerinden Suat Arslanboğa’nın yarın Kalyon Stadyumunda saat 15.30’da çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın Max 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

GELENEK BOZULMASIN

TFF Birinci ligin 2017 – 2018 sezonunun ikinci yarısına seri galibiyetlerle başlayan kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, yarında beşinci maçından beşinci galibiyetini elde etmek istiyor.

Samsunspor, Gaziantepspor, Boluspor ve Adanaspor galibiyetleriyle seri yakalayan Gazişehir Gaziantep, bugün de İstanbulspor karşısında üç puanı hanesine yazdırarak ligde ki çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Hafta içinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı çalışmaları dikkatlerden kaçmazken, her futbolcunun formayı kapmak adına inanılmaz mücadele verdikleri gözlerden kaçmadı. Gazişehir Gaziantepli oyuncular, yarında güçlü rakibi karşısında galip gelerek ilk iki hedefine doğru ilerlemeyi amaçlıyor.

KREDİYİ BİTİRMEYECEKLER

Ligde ki ilk iki arasında kalma adına geride kalan maçları kazanmaları gerektiğini söyleyen Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, “Allah’a çok şükür kazandık ama yine devam etmemiz gerekiyor. Kredimiz olmadığı için kazanarak gitmemiz ve çok az puan kaybı yaşamamız gerekiyor. Bu anlamda gidişatımız iyi yarında İnşallah sahamızda İstanbulspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Ben oyuncularıma teşekkür ediyorum gerçekten çok istekli ve arzulular. Sahada ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Bazı arızalarımız oluyor, pozisyon veriyoruz ama bu kadar gol girişimi yaptığınız sürece pozisyon vermeye de aday oluyorsunuz. Zaman zaman pozisyon veriyoruz ama bunları da analiz edip pozisyon vermeme adına en aza indireceğiz” dedi.

İSTANBUL CEPHESİ

Yarın Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak İstanbulspor’da geçen hafta evinde mağlup ettiği Ümraniye galibiyetinin moraliyle mücadele edecek.

İstanbulpor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, ligin ikinci yarısında başladıkları çıkışı Gazişehir Gaziantep karşısında da devam ettireceklerini söyledi.

Sezona ligde kalma parolasıyla başladıklarını belirten Koşukavak, şöyle konuştu: “Bir alt ligden bu lige çıkan takım için akılcı hedef ligde kalmaktır. İkinci yarıya başlarken de bu hedefteydim, alt sıralara yakın olan Eskişehir ve Denizli ile oynadığımız maçlar bizim için çok kritikti. Öncelikle bu ekipleri sıralamada kendimize rakip olarak görüyordum. Eskişehir ve Denizli'yi yendikten sonra alt gruptan koptuk, son olarak Giresun ve Ümraniye galibiyetleri ile İstanbulspor ligde kalma hedefi olan değil, daha üst sıraları hedefleyen bir takım haline geldi. Önümüzdeki üç maçtan iyi sonuçlar alırsak ilk iki için oynayacağız. Buralarda takılırsak play-off için oynayacağız. Hedefimiz bu kadar net.".

MUHARREM TÜRKOĞLU