Gaziantepspor ile tekrar anlaştı denilen ve Celal Doğan tesislerinde sözleşme imzalayan Veysel, Isparta kampının son gününde kırmız ısiyahlı takımla yollarını ayırmıştı. Daha sonra mukavelesinin resmi olmadığı anlaşılmıştı. Konyaspor ile görüşen ve anlaşma sağlayan golcü oyuncu Veysel Cihan, dün kendisini 1 yıllığına Konyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Ardından yeni takımıyla antrenmana çıktı.
İmza töreninde Başkan Ahmet Şan, Başkan Yardımcısı ve Transfer Komitesi Başkanı Hamdi Bezirci, As Başkan Veli Kurt, Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci ve Transfer Komitesi Üyesi Bünyamin Sarıtaş hazır bulundu. Veysel Ciha'ın Türkiye liglerinin sayılı golcüleri arasında bulunduğunu belirterek konuşmasına başlayan Başkanımız Ahmet Şan "böylesine değerli bir oyuncuyu aramızda görmekten son derece mutluyuz. İnşallah hem kendisi hem de kulübümüz için hayırlı olur. Bundan sonra Konyaspor'lu Veysel olarak anılacak oyuncumuzun takımımıza katkısının fazlaca olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
konyaspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek açıklamasına başlayan Veysel Cihan ise "Öncelikle hem benim hem de Konyaspor için hayırlı olmasını diliyorum. Konyaspor iyi bir camia ve ligde son yıllarda iyi bir yer edindi. Bende bu oluşuma katkıda bulunmak için buraya geldim. İyi bir ortam ve iyi bir arkadaşlığın olduğunu düşünüyorum. Daha önce tanıdığım arkadaşlarımda var. Bu da Konyaspor'u tercih etmemde etkili oldu. İnşallah faydalı olurum. Konyaspor'da hedefim kulüp olarak daha önce belirlenen çıtanın üzerine çıkmak. Daha önce beşincilik-altıncılık olan hedefin bu sezon UEFA olması, en azından geçen yılın daha da üzerinde olması gerektiğini düşünüyorum. Kişisel olarak ta hedefim takımıma en fazla katkıyı sağlamak" dedi.Konuşmaların ardından Veysel Cihan kendisini 1 yıllığına Konyaspor'lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı ve Konyaspor bayrağı önünde yeşil-beyazlı forma ile basın mensuplarına poz verdi