Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana adeta aday gibi çalışan Ak Parti teşkilatının neferlerinden Veli Kıyak, çarşı, pazar ve esnaf ziyaretlerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Temayül yoklamasını başarıyla geçen Veli Kıyak, mülakat yoklamasının ardından çalışmalarına ara vermedi ve esnaf ziyaretlerine başladı. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak'a esnaf inanılmaz bir ilgi ve sevgi gösterirken, destek sözü de verdi.

TEK TEK İŞYERLERİNİ DOLAŞTI

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Veli Kıyak, halkla buluşmaya devam ediyor. Kıyak’a büyük ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar milletvekili seçilmesi için destek vereceklerini söyledi. Tüm işyerlerini tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Veli Kıyak, karşılaştığı yoğun ilgi sebebiyle teşekkürlerini dile getirdi.

SAĞLIKTA DEVRİM YAPTIK

AK Parti’nin yaptığı icraatları anlatan Veli Kıyak, Türkiye’nin sağlık sistemini tek çatı altında toplamak suretiyle önemli bir reform yaptığını, vatandaşların istediği hastaneye giderek hizmet aldığını hatırlattı. Eğitimde, ulaşımda ve altyapıda önemli hizmetlerin yapıldığını ifade eden Kıyak, Türkiye’nin yaptığı dev projelerle dünyanın sayılı ülkeleri arasına girdiğini söyledi.

BİZ NE İSTEDİĞİMİZİ BİLİYORUZ

Kendisinin parti teşkilatından geldiğini de belirten Veli Kıyak, “AK Partimizin hizmetleri bize göstermiştir ki ülkemizde her ne sorun olursa olsun çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur. Bunun için gereken en önemli şey neyi istediğini bilmelidir. Biz AK Parti ailesi ne istediğini bilen ve nasıl çözeceğini bilen bir aileyiz. Yeter ki bir olalım, birlik olalım, dirlik içinde olalım. Yeter ki teşkilatımızın, vatandaşlarımızın her kesimini canı gönülden kucaklayalım. Onların derdi ile dertleşelim, onların sıkıntısını çözme iradesi gösterelim” dedi.