Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Ali Şahin ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve teşkilat üyeleri ile birlikte Hürriyet Caddesi esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, hayırlı işler diledi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ettiklerini kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,“Milletvekillerimizle birlikte Hürriyet Caddesi esnafımızı ziyaret ettik. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini ifade ettiler, bu da bizim azmimizi artırdı. Vatandaşlarımızın memnuniyeti çalışma azmimizi kararlılığımızı şevkimizi daha da arttırıyor" dedi.

KOÇER İDDİALI KONUŞTU

Halkın çok büyük teveccühü olduğunu kaydeden AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, “Şahinbey belediye başkanımız Şahinbey ilçe başkanımız ve milletvekili arkadaşımız Ali Şahin’le birlikte çok büyük bir coşku var. Bugün gördüğüm manzara karşısında duygulanmamak elde değil, 30 Martta ki seçimler bir seçim olmaktan çıkarıp bir vatana millete sahip çıkma anlayışına çevirmiş durumda, bu da çok memnuniyet verici, burada güven ve istikrarın devamı arzu ediliyor. Bu anlamda bu gün ki çalışmaların sonucunda 30 Martla ilgili çok daha fazla ümitliyim. Gaziantep’de büyükşehirde dahil olmak üzere tüm ilçelerimizde seçimi kazanmayı istiyoruz. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz” dedi.

ŞAHİN: ŞİKAYET YOK

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, “Hürriyet caddesini baştan aşağı gezdik, bize bir tek şikayet iletilmedi. İletilen birkaç istekler var, buda trafik meselesi gibi bu meselelerde Gaziantep'in büyüyen kentlerin temel problemleri. Bunlarında üstesinden geleceğimiz konusunda kendilerine temin ettik. Vatandaşların AK Partisine olan ilgisi belediye başkanlarımıza olan ilgisi Milletvekillerimize olan ilgisi inanılmaz boyutta. Bu zamana kadar yürütülen bütün fitne çabalarına rağmen atılan iftiralara rağmen yayınlanan montajlı kasetlere rağmen bir kişi bile bize kalkıp herhangi yolsuzlukla alakalı bize şikayette bulunmadı. Bu da şunu gösteriyor AK Parti üzerinde oynanan bütün oyunlar halka çarparak yok olmakta" dedi. HABER MERKEZİ