AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Cumhurbaşkanlığı seçiminde okulları gezdi. Sandık görevlileriyle sohbet eden vekillere teşkilat başkanları ile ilçe başkanları eşlik etti.

BAKBAK ÖZMİMAR'DA

Milletvekili Derya Bakbak, teşkilat başkanı Ömer Yoldaş ve Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt ile Ömer Özmimar okulu'na gitti. Bakbak, sandık görevlileriyle sohbet etti.

KOÇER'DEN TEŞEKKÜR

AK Parti Milletvekili Nejat Koçer, seçimin güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine teşekkür etti. "Demokrasi şölenini izliyoruz" diyen Koçer, gezdiği okullarda vatandaşlarla sohbet etti ve sorunları olup olmadığını sordu. Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve İlçe başkanı Hakan Kurt'ta eşlik etti.

ALİ ŞAHİN OĞUZELİ'NDE TURLADI

AK Parti milletvekili Ali Şahin ise Oğuzeli ilçesindeydi. Oğuzeli ilçesinde sandık ziyaretleri sırasında kahvehaneye uğrayan Şahin, burada vatandaşla sohbet etti. Şahin twitter hesabından "Oğuzeli ilçemizde seçimlere katılım oranları düşük düzeyde gibi" dedi. Şahin daha sonra Keçikuyusu Köyüne geçti.

ŞAHİN'DEN ŞÜKRAN DUYGUSU

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, oyunu kullandığı Ali Küncülü Ortaokulu'nda 80 yaşındaki çifte teşekkür etti. Şahin, "80 yaşında vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa gelen vatandaşımıza şükran duygularımızı ilettik. Aynı okulda karşılaştık. Bu teyze ve amcanın yaşlarını engel görmedi. Allah uzun ömür versin, sonuçlarını görsünler" dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT