Evde bakım hizmetiyle tüm ihtiyaçları karşılanan 83 yaşındaki Türkan Onur, duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.
Şehitkamil Belediyesi, ‘Vefa Hizmeti’ projesi sayesinde ulaştığı bakıma muhtaç ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. ‘Vefa Hizmeti’ projesi, ilçe sınırları içerisindeki özellikle 70 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişiler için uygulanıyor. Vefa Ekibi, günlük ortalama 12 eve hizmet veriyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan Vefa Hizmeti projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere, evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni hizmetleri gibi birçok yardımda bulunuyor. Vefa Hizmeti ekibi, Merveşehir Mahallesi’nde ikamet eden 83 yaşındaki Türkan Onur’un ihtiyaç duyduğu evdeki tüm hizmetleri karşıladı. Verilen hizmetle yüzü gülen Onur, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.
Yaklaşık 17 yıl önce eşini kaybettiğini belirten Türkan Onur, 3 çocuk annesi olduğunu söyledi. Yaşamına sağlıklı bir biçimde devam etmesi için gerekli tüm hizmetlerin kendisine Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlandığını ve bu durumun da kendisini oldukça mutlu ettiğini dile getiren Onur, “Allah, Şehitkamil Belediyemizden razı olsun. Evlatlarımızdan görmediğimizi Şehitkamil Belediyemizden görüyoruz. 83 yıllık ömrümde böyle bir hizmet görmedim. Vefa Ekibi, düzenli olarak evime geliyor. Evimdeki; kapıları, yerleri, halıları, camları, duvarları silip süpürüyor. Evimin her tarafını tertemiz yapıyorlar. Biz yaşlandık. Artık iş yapamaz duruma geldik. Bizim yapamadığımız işlerimizi Şehitkamil Belediyemiz yapıyor. Allah, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve personellerinden razı olsun” diye konuştu.